Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Saba,
Zacinam pozerat viac prave korelaciu burzovych indexov (spominany shanghai, europsky DAX alebo americky DJI), s jenovymi parmi. Ale to uz asi vacsina tuna vie.
Len pre uplnost, carry tradisti (long na jenovych paroch) nezarabaju len na rozdielnych urokoch, ale za prachy, ktore dostanu za predaj jenu financuju pozicie na burzach.
V piatok bol velmi pekny priklad a v podstate aj dnes (sviznejsi pokles indexu ma za nasledok uzatvorenie long pozicii na jenovych paroch a teda posilnenie jenu).
Tie rychle zmeny indexov chodia pekne ruka v ruke s pohybom na jenovych paroch.
Ak sa mylim, opravte/doplnte ma prosim.
Coraz viac sa hovori o bubline na cinskej burze (Shanghai index), ktoreho vyraznejsi prepad by urcite sposobil fajn retazovu reakciu a posilnenie Jenu. Dnes akurat azia uzatvorila v cervenych cislach, zaujimave bude pozret co urobi DJI o 15:30.
Endy

Odesláno

sutik Odpoledne po 15,30 hod. tam bylo více pěkných signálů, nejen na cable (obrázek)...Šel jsem v 15,40 Long za 1,9764 a uzavíral za 1,9855..Teď už je tam od 1,9850 spíše Short signál, ale dost nejasný..pro dnešek stačilo...:-) SID

3682

Odesláno

Vďaka Sid za ilustratívny obrázok :-)
V mieste tvojho vstupu na Long boli pomalá a rýchla ADXMA ešte stále pod úrovňou PP50, nieje u teba podmienka, aby obe preťali PP50?
Díky

Odesláno

Zdravim,

mozete mi vysvetli preco dolar oslabil ked vsetky fundamenty skoncili v zelenych cislach?? To sa mi uz stalo po druhy krat ked som bol short a aj napriek zelenym cislam na cabel to islo hned hore.

vdaka

Odesláno

rockie:
no ony právě fundamenty neskončily v zelených číslech. CPI core bylo dle očekávání 0,2 a CPI bylo 0,4, což je o 0,1 horší než předpoklad 0,5. TIC report byl také slabší, místo očekávaných 72B bylo jen 67,6.
Milan

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...