Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

brus Napsal:
-------------------------------------------------------
> Jakoby se dolar stával miláčkem davů...

Do zavíračky je ještě daleko... Vlastně dnes mají klucí z IBFX stěhovat ten jejich bucket shop, tak asi zavřou dřív. News pro dollarr špatné, jestli se nepletu? Analytici ještě asi analují.

Odesláno

kunas Napsal:
-------------------------------------------------------
> Mám na Vás zkušenější malou prosbu. Mám sell na
> librojenu a dnes mi to o jeden pip přes limit
> nezrealizovalo prodej. Mysliíte, že je to důvod k
> reklamaci?
>
> Díky Kunas

kunas,
..pokial ide o cms, urcite jj, na claims su pomerne korektni, nemas co stratit, maju na to i spec. sublink, zadas cislo orderu atd... :)

Odesláno

noles,

hedge = zavriet,...akurat mas minus 2x spread,..niektore profi platformy to ani neumoznuju, ..spready a rollovery su vzdy proti tebe a samosebou, ze v prospech brokera,...inac by tu zlatu banu nekopali, nevlastnili... :) :)

Odesláno

noles,
OK ale skús to s väčším počtom lotov a najlepšie na librojene (jak písal R65). Ináč hedgovanie ja osobne nepoužívam vôbec a považujem ho za pomalú ale istú cestu do pekla...

Odesláno

cetl jsem o necem, co ten clovek nazyval "preudohedge" - jde ve smeru dlouhodobeho trendu, nastupuje s SL radove 50 pips, kdyz mu to SL vezme, ceka a pokud se jeho pohled na dlouhodoby trend nezmeni, nastupuje opet na cene, kde mel puvodni SL (samozrejme ne hned, ale pote, co se trh vraci). Asi je to v praxi narocnejsi koncept, ale snad jsem ho popsal aspon trochu pochopitelne. ja to nepouzivam, ale pripada mi, ze to ma jakousi logiku. Tazke SL "neztraci" by se dalo rict :D

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...