Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

pacho
Pokud bude PPI vyšší než 0,6% je to sice dobré pro dolar, ale obávám se, že maloobchodní prodej půjde za minulé období do kytek a ty dva údaje se budou trochu boxovat mezi sebou...navíc je pátek a vybírání předchozích zisků těch velkých...
SID

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pacho
tak nějak...:-)

radovan65
ty jsi holt zvíře a o5 se ti začíná dařit..:-) (konečně soupeř..:-)), jen doufám, že si moc lidí nebude brát z tvého popisovaného hedgingu příklad...ztrátu přes 3,5 mil. v českých (a asi jen v pár dnech), by někdo nemusel rozchodit...
SID

Odesláno

Radovan napsal:
Moje nejvetsi ztrata na MC, bylo to pri hedgingu, kdy jsem nevedel, ze se margin meni v jednom smeru trendu i pri zahedgovane pozici do plusu a pri druhem smeru do minusu /uprimne to nevi dozajista nikdo z vas! :-)/ jsem prisel asi o 173.000.

Mohl by mi někdo vysvětlit, jak to funguje? Bral jsem to tak, že při zahedgované pozici jen nabíhají úroky a jinak nic.
:o( Dík

Odesláno

noles,
nenabihaji tam ani uroky, ale jen rozdil mezi plusovymi a minusovymi uroky, ktery je vzdy minus.
Jak to funguje mi nevysvetlil nikdo, ani v CMS ani u jineho brokera jsem to nenasel.

Priklad - librojen... nakup od 237,00 ... jde to ale na jih, tak to zahedguju na napr. 236,00. Tzn. zahedgovane pasmo je 100 pipsu, kladne uroky jsou smerem na sever. Margin je v dobe zahedgovani napr. 10.000, kurz 236,00.
Uroky ted neresme, toto se meni pri kazdem pohybu, bez ohledu na konec obchodniho dne.

Kdyz se kurz pohne na sever, margin se zvetsuje, anpr. na 11.000 a kdyz na jih, tak zmensuje... napr. na nulu :-)
Zkus si to treba na demu s velkym objemem lotu.

Kdo vi proc, necht mi tim vysvetlenim take udla radost :-)

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> pacho
> Pokud bude PPI vyšší než 0,6% je to sice dobré pro
> dolar, ale obávám se, že maloobchodní prodej půjde
> za minulé období do kytek a ty dva údaje se budou
> trochu boxovat mezi sebou...navíc je pátek a
> vybírání předchozích zisků těch velkých...
> SID

SID:

takze 2 : 1 ze pojde euro hore

plus: ten vyber ziskov, a prepad maloobchodu
minus: proti bude asi len PPI?

asi to bude ako minuly tyzden v piatok 4.5.2007 po celotyzdnovom poklese vyber ziskov.

Odesláno

jano Napsal:
-------------------------------------------------------
> sledujete CAD NFP? Čísla zaujímavé, som zvedavý čo
> to urobí..

CAD je v mém portfoliu na prvním místě. V 4H TF strategii je nejziskovější. Dnes pokud to nepokazí USD by mohl dosáhnout na 1.12, i když profíci vidí resistance na 1.1150 (weekly R na 1.1160). Takže jsem samozřejmě Long, TP 1.1195, SL R65. :)

Odesláno

Jojo, CAD je na 4h nádherně trendující měna ve všech párech. Stačí obchodovat podle jednoduchých trendových linií, následovat trend a dávat pozor na zprávy. I když teď mám pocit, že dlouhodobé posilování CAD je buď u konce nebo nabírá dech na další posilování.

Odesláno

Pocuj Radovan chcel by som sa ta spytat jednu otazku, jedna sa tak trochu o tvoje sukromie, preto sa ta chcem spytat vopred ci ti nebude vadit :) ale nemala by si myslim :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...