Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím vás chlapi
sledujem celý den vaš pokec a nejako som sa nechal uniesť kablom,šiel som na sell na 1,9909
bez stopky 1lotom,učet mám živý,mám si kupiť lano?ako to vidíte,otočí to ked tu čínu svet rozchodí
aj z jej USd rezervou? (td)

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SID, radovan65
gratulujem k peknemu vcerajsiemu zarobku. Dufam, ze sa Vam dnes rovnako dobre darilo (JPY akosi znervoznel :-))
Poctivo sa vzdelavam a verim, ze o par rokov budem rovnako uspesny ako vy. Hovori sa, ze straty su prirodzenou sucastou obchodovania, plati to aj vo vasom pripade? Jednoducho, mat stratu nieje ziadna hanba. Myslim, ze nielen mna, ale aj ostatnych by zaujimalo, ake straty pripustate. Obrazok s cervenymi cislami by bol zaujimavy. Kolko z 10tich obchodov mate stratu?
Dakujem za vas cas. Good luck!

Odesláno

buchel: Vsimni si ze dnes su fundamenty viac proti inym parom ako pre USD. Sadzby vysli sice lepsie, ale to bolo v trhu uz zapocitane. Ako SID spominal 61 analytikov predpovedalo Hike. To znamena ze ked uz taxikari a upratovacky rozpravaju ze treba ist proti dolaru, tak musis ist presne naopak :). + Cinske vyjadrenia, odstupenie Blaira, vsetko to do seba pekne zapada. :). To je len moj dnesny postreh. Uvidime co nam prinesie zajtrajsok. Su tam docela dobre spravy :).

S pozdravom

Forexak

Odesláno

sutik
pokud mluvím za sebe - tak samozřejmě, že mám i ztráty (dnešek jsem na FX v mínusu)..ale celkový objem zisků a ztrát tady nikomu líčit nebudu - nikomu po tom nic není.....:-)
Nedá se to nějak dělit na kolik z 10 obchodů připadne ztráta a kolik z 10 je ziskových...Objemy obchodů se, alespoň u mne, dost mění - i páry které mne v ten který den zajímají, včetně zlata a ropy - ale to je zase o něčem jiném a jiná kapitola...:-)
SID

Odesláno

SID,
vdaka za odpoved, samozrejme sa na objem ziskov a strat nepytam, to je ako pytat sa niekoho na vyplatu, neeticke.
Aspon ma tie pripadne straty nebudu tak mrziet, kedze sa vyskytuju aj tu teba-nasho ucitela forexu :-)
Vela stastia!

Odesláno

madu:
tusim tu mame dalsieho adepta na zaplatenie skolneho :) Lano si urcite nekupuj. Ved je to len strata ktoru urcite vymazes ked prides na to ako na forex. A vobec sa ti cudujem ze si taku stratu pripustil a ze ju vobec este drzis. Poznas stop loss prikaz ?
Libra ma este priestor na pokles az na 1,9550 ak nevydrzi 1,9770. Pre libru budu dnes dolezite fundamenty 14:30 US PPI. Ak budu vysie hodnoty ako sa predpklada tak libra este spadne. Ak nie tak by sme mohli ist spat na 1,9900. Drzim palce.

Odesláno

sutik,
prijmout ztratu nebo lepe receno ztratu je IMHO vetsi umeni, nez vcas vyskocit ze zeleneho pole.
Je to ukon, ktery se mi proste nechce a tak od dobrovolneho a nizkeho SL, to mnohdy dobehlo az po MC.
Nicmene jsem udelal i 100 a vice ziskovych obchodu bez ztraty, mnohdy systemem /ono to pujde jednou kolem - a take vetsinou slo! .-)/. Takze malych ztrat, tedy vykopnuti na SL mam minimum. Rekneme na 1000 obchodu tak dve :-).
Pak je nejaky muj psychologicky SL, kdy uzavru rucne. Mam treba 5 obchodu, z toho jeden ve ztrate a celkove jsem v plusu, tak jej proste zavru a jdu na pivo :-). Uprimne receno, delam to nerad a malokdy.
Moje nejvetsi ztrata na MC, bylo to pri hedgingu, kdy jsem nevedel, ze se margin meni v jednom smeru trendu i pri zahedgovane pozici do plusu a pri druhem smeru do minusu /uprimne to nevi dozajista nikdo z vas! :-)/ jsem prisel asi o 173.000.

Odesláno

SID,
mne se take vcera nedarilo! :-D Prvni obchod jsem uzavrel az o pulnoci a posledni se mi na PT zavrel ve ctyri rano, kdy jsem uz spal jako to zvire... samozrejme vse na mem milovanem librojenikovi. Neco malo pres 20k... au, au, au! :-)
Ja vim, mohl jsem se vzbudit a mohl jsem mit to same v minusu, holt to tak nastesti nebylo :-).

Odesláno

R65: no podla tvojich objemov ta strata bola asi v USD a to uz chce fakt pevne nervy. :) Ale ako hovoris prijat a pripustit si stratu a este ju potom aj hodoit za hlavu je velmi tazke .

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...