Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

okinen:
juj mohol si povedat skorej, zaplatil by som ti za signaly :)
Raz som sa zamyslel nad tym, ze kazdy novacik vlastne objavi vo forexe vysokoziskovu strategiu a ani o tom nevie. Pretoze ak dokaze tak tychlo vybielit ucet, tak staci robit presny opak a zarobim 200% zo svojho uctu. Napokon zo symetrie je jasne, ze vo forexe je rovnako tazke zarabat ako prerabat. A prakticky je to inak - zaujimave nie? Myslim ze broker to aj robi, sleduje co robi vacsina a robi opak.

Odesláno

SID: no ještě počkám jak se to vyvrbí na 30-ti minutách a potom do toho půjdu. EURo jde stále na jih to je blbé :o((

No na 1,9850 nám vede EMA200 tak snad se to od ni nakonec odrazí, další varianta je ta, že se někde něco "profláklo" :o))

Odesláno

Tuktuk
na euro nejsem, tam se budu angažovat spíše odpoledne...jsem na eurojeníkovi, usd/jpy a na cable jsem vyletěl před čtvrt hodinou jak papírový čert ze ztrátou 1200 USD..:-)..no spíše takhle..:-(...ještě, že to kompenzuji těmi japončíky...
To cable, librojen atp. mi to musí odpoledne vrátit vrchovatě..:-)
SID

Odesláno

SID, já na EURu taky nejsem , jen jsem psal, že nám to EURo stahuje oblíbený cabel ssebou dolů :o(. No momentálně jsem šel do cable, přece jen ta hranice a ty sazby mají něco do sebe, snad to vyjde.

Odesláno

okinen:
Ja som na demoucte zarabal, a na realnom ucte som zo zaciatku zarabal este viac. Nechapal som presne o com je forex a nabehol som na dlhodoby trend bez stoplossov a proste som cakal kym pojdem do plusu (niekedy aj tyzden) a casom vybral zisky. Cital som ze nie som sam, kto takto zarobil miliony a potom sa utopil v dlhoch, ale za pokus to stoji, a potom vcas skoncit s forexom :) Chcelo by to spravit pekny experiment dat novacikom platformu s otocenym grafom a opacnymi znamienkami a realnymi peniazmi :) Budu si mysliet ze prerabaju, ale oni zarobia...

Odesláno

Forexak:

i to se může stát, ale při předpokladu UK inflace nad hranici, kterou chce BOE, by byla další pravděpodobnost zvýšení úroků v červnu ještě větší, takže i kdyby to šlo nějaký kus na jih, za pár dní to budeme mít asi nazpět na současných hodnotách( snad :o)).
NO necháme se překvapit co nám naděli BOE. Entry budou nastaveny tak se uvidí:o)

Odesláno

to SID:
predpokladáš dnes na librojene prerazenie 240,00 ? Prvého mája a dnes na denom grafe cena dosahuje rovnaké high 239,75 ale denné RSI má nižššie high, čo je bear divergencia, ktorá by mohla naznačiť skôr slabší pokles na cca. 238 - 237.
Zatiaľ som librojen z neznámeho dôvodu neobchodoval, ale s predpokladom dnešného možného up pohybu ma librojen celkom zaujal, ale nepoznám jeho chovanie pri výsledkoch.
Milan

Odesláno

Forexak
To bych pak doporučil těm všem 61 analytikům, nechť vrátí diplomy..:-)... "All 61 economists in a Bloomberg News survey predict the central bank will increase its benchmark rate by 25 basis points to 5.50 percent, the highest since April 2001.
Eleven of 43 economists predict another move to 5.75 percent by the end of the year. Interest-rate futures also suggest investors are betting rates will rise to that level this year."....
Jinak souhlas s Tuktukem...entry na sever jsou dnes povinností..:-)

armani
odborníkem na librojen je radovan65 (včera potvorák zase na tom vydělal...:-))..osobně bych s librojenem počkal po 13,00 hod..od rána to je (už jsem to psal) jak kardiostimulátor nahoru/dolů, i když nyní to jde jižněji...
V křížovém kurzu, za předpokladu razantnějšího nástupu cable po úrocích, bude cable válcovat pár USD/JPY a na tom librojen logicky vydělá..ale opakuji až po 13,00 hod....
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...