Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

údajně koluji na trhu spekulace o zvýšení až o 0,5 % na 5,75%, případné zvýšení "jen" o 0,25% na 5,5% by mohlo znamenat velké zklamání a tudíž (snad) i pokles libry?! - to jsem našel na netu. Dávám to sem pro všechny případy. Sám nevím co si o tom myslet.

Odesláno

Holoubek, právě to jsem měl namysli, něco jsem si o tom už taky přečetl, takže kdo ví. Ještě mám jeden poznatek (resp. zprávu, kterou jsem získal taky z netu) a to že BOE plánuje zvýšení nyní o 0,25% a v srpnu o dalších 0,25%.
No zítra uvidíme.

Odesláno

Side
a co komentář FOMC dnes k sazbám? Předpokládám, že trh si to večer odfajfkuje, tohle posílení na eurodolaru je jen zaujímání pozic na jistotu, kdyby eventuelně došlo k nějaké překvapivé sentenci a pak hurá zpátky nahoru. Takže ten kablík by fakt mohl udělal zajímavý pohyb.

Saba

Odesláno

Sid napsal:
---------------------------------------------------------
Nejnadějněji vypadá zítřejší zvýšení u libry na 5,5%...
Pár lotíků kupuji už dnes..

omluvte ekonomického analfabeta, ale já až do teď myslel, že zvyšování sazeb je pro ekonomiku špatný a současně to naznačuje inflační vývoj. Proč by tedy libra měla posílit? Nebo jsem špatně pochopil a) úrokové sazby a jejich vliv na ekonomiku, b) to, že libra posílý.
Díky Vlasta

Odesláno

SID,
vím že je to na denním pořádku, ale rád bych ti poděkoval za dnešní analýzu.
Měl jsem v plánu ráno naskočit na libru, propásl jsem to (zaspal jsem) a pak už jsem byl po komentářích nerozhodnej.
Nakonec po tvém odhadu jsem se přemluvil a vstoupil jsem na 1.9903, zajištěno a po 15h na těsno, došlo to až po TP 1.9995.
Moc takových obchodů nemám, tak proto jsem se přiznal, že v tom máš taky zásluhu :o)
Díky Jirka

Odesláno

kofis
tak to je dost slušné i na tak pozdní vstup !...:-)

radovan65
Zdravím ztracenou ovečku..:-) - a koukám, že hezky a tradičně přes librojen..dost dobrá práce !..:-)
SID

Odesláno

U paru EUR/GBP som uhadol a chytil korektivnu vlnu C (nadherny pad dole) a trhol som peknych 50 pips za vcera a dnes :)

Teraz netrpezlivo cakam na FOMC o 8:15 (uz len hodinka a stvrt), percenta asi nechaju tak, ale komentare aj tak roztocia kurzmi. Uz sa vytvara uzky rectangle u EUR/GBP, takze ohnostroj nahor alebo nadol bude pekne viditelny, treba ho vcas chytit:) Ocakavam aspon skromnych 20 pips.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...