Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to buchel: ja vystupuji striktne na PT,to je nejlepsi reseni.potom jsem spokojen s tim,ze jsem splnil sva pravidla a to,ze jde trh jeste dale, me vubec nezajima,vypinam pocitac a jdu treba ven nebo sportovat a jen vecer zkouknu a vytisknu grafy,podle me nejlepsi metoda:) neni prece cil zachytit cely pohyb,ale pouze splnit sva pravidla.nekolikrat jsem cetl,ze zachytit i malou cast velkeho pohybu je uspech.jinak jeste budu testovat,ze vstoupim s dvema loty a jeden zakoncim striktne na PT a druhy si budu tahat postupne posuvnou stopkou

Odesláno

Zítřejší NFP bude asi hodně důležitý pro dollar že? Myslíte si, že když pro ně dopadnou payrollsy dobře že by se už mohla konečně obrátit dlouhodobě špatná nálada dollaru? Teď těch pár dobrejch indexů dollar docela stabilozivali :-)) a tak....EUR/USD - tam je to na tokovym rozcestí si myslim , USD/JPY tam dollar zas roste :) Co myslíte??

Odesláno

nemuhu si pomoc, ale já mám takový pocit, že není vůle, aby si dolar polepšil. Mylím to tak, že i kdyby zítra byly všechny zprávy super, pohne to dolarem o +30-40 pipsů a konec. Nato , jaký byly pohyby severním směrem a jaký k tomu byly zprávy, je evidentní, že tady něco nesouhlasí. Třeba se mýlím, ale nálada je prostě protidolarová.Hodnota 1.3300 a níž je utopie i kdyby se zprávy zelenaly jako brčál.(mluvím o EUR/USD)

Odesláno

trigor
Vůle by byla, ale ve vztahu k euru je to válcováno lepší perspektivou eura ve více hlediscích...spíše bych se zaměřil zítra na cable, dolar vs. frank a vs. JPY, kde byl dnes a je i zítra svátek... (tuším, že i v Číně mají volno - relativní..:-))
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...