Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

brus: nedopadlo to podle našich představ ačkoliv zvýšení úrok. sazeb bylo celkem překvapivé a normálně by to byl pěkný vývar. ovšem obchodovat na historických maximech je celkem rizikové - vybíráni zisků, trhy jsou nervoznější a td . Nemá smysl držet pozici týden či déle až to jednou půjde kolem (R65). Takže první pozice -20 pipsů
na SL druhá ukončení na BE, cca 28 pipsů mínus . Vracím se zase na chvilku k TA.

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> Teda ten kiwi pěkně zklamal, takovýhle mrcasení po
> zvednutí sazeb čekal asi málokodo. :S

Jo jo, já vzal profit 15 pips ráno, když jsem viděl, že to přes zbytek noci nic neudělalo, a dobře jsem udělal. Asi je obava, že další zvyšování už nebude a jak jsem četl, 22 leté maximum bez nějaké větší korekce, asi není to pravé ořechové.
No nic, příště bude líp, není každý den posvícení :o)
Jak jsi dopadl ty?

Odesláno

Tuktuk

Já včera na kiwi skončil v mínusu 2 pozice na SL-30 a tu co jsem otevřel potom skončila dnes na BE+1. Ale zase jsem chytřejší protože už vím že ani neohlášené úrokové sazby dokážou nadělit ztrátu. Což doteď jsem to považoval za nejjistější zisk. :) :)

Odesláno

Lisakus

jj taky jsem šel do toho po hlavě no, ale další znalost dobrá. Kiwi moc rád nemám, už jsem se na něm parkrát spálil, ale to co vyvádělo v noci, to byla tedy jízda :o)) Jinak jsem skončil 1 vstup na BE+1 a druhý na 15 pipsech.
Jak vlastně dopadl Holoubek?

Odesláno

Lisakus:

Toto je veta z novin z utorka, ked slovenska CB znizila uroky, skoro podobne dnesnej kiwi noci:
Na dnešné rozhodnutie centrálnej banky [bold]znížiť[/bold] kľúčové úrokové sadzby reagovala koruna [bold]posilnením[/bold].
:)

Odesláno

MN Napsal:
-------------------------------------------------------
> Hledá se Radovan65!!!
>
> doufám že žiješ brachu a pouze ranní přepočítávání
> majetku tě (čím dál více) zdržuje od přispívání na
> toto fórum.
>
>

Ziju! Ti cernosi chytili jineho Radovana :-)))
Ale neobchoduju :-( ne kvuli detem, ale prodavam firmu, uz jsem to tu nekde psal... chci delat fx na plny uvazek :-) a nechci sedet na dvou zidlich. Tri monitory mi ale nevadi, i kdyz ty dva krajni jsem uz dlouho nezapnul :-( a tak do konce kvetna asi nezapnu... pak se ale teste na ty jenikove pohyby! .-)))

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...