Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajiamva budu dneska US data. 14:30 durable a core durable goods a 16:00 domecky. Otazka je, jestli ve 14:30 nebude trh spis jeste vyckavat na vysledky domku, protoze ty jsou pomerne zasadni kvuli dalsimu vyvoji urokovych mer na USD.

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

mohlo to byť aj horšie, libra spravila po dátach 25 pisp, aspoň nejaké drobné vo vrecku, a vlaste dolár oslabil po dátach oproti väčšine mien, takže dokopy to dá aj viac ako 100pips

Odesláno

no mě se to teda zdá jednodušší jako, protoze pokud vim tak ty velký instituce banky a tak zjištujou tyhle data taky v ten čas jako je to na reuters nebo se mýlim?

Odesláno

no sice to maji z podobnych sluzeb jako je reuters nebo MNI atd. ale velci hraci maji svoje oddeleni ktere si odhaduje makra sama, takze muzou nakoupit/prodat drive. nevim jak delaji fx, futures obchoduji trochu jinak nez retail klient

Odesláno

tak co Lissakus, zkusime dnes v noci Kiwi, fundamentů je tam habaděj a kdyby náhodou přece jen došlo ke zvýšení
sazeb jako, že asi né...., je to asi povinnost půjdu do toho. Po vyhlášení předpokládám down min. o 30 pipů a pak návrat do výchozí pozice do Trade Balence.

Odesláno

Holoubek

Já jsem short již od odpoledne na NZD/USD a NZD/JPY, zatím jen pár pipsů v plusu ale čekám že do 23 se to bude párovat a tudíž NZD ještě sletí, pár pips tak ještě seberu,ve 23 pokud sazby nahoru nepůjdou a komentář nebude nijak ostrý, mohlo by to přerůst v korekci. Ale pro jistotu políčím entříky na případné překvápko, to bych ale potom držel pozici minimálně 2-3 dny. :) :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...