Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak co držíte někdo něco,nebo vyčkáváte jak se to pohne. od té raní čínské špičky držím short libro i eurojen short, pokud se to pohne ještě přiberu něco po cestě, situace skoro podobná minulé,librojen v noci 300 a odpoledne věřím dalších 200 přidáme, eurojen má 200 za sebou, takže pokud by šel na 159 tak bych to bral jako zázrak, spíše jen 159.50, ale nechme se překvapit, škoda jen že co jsem večer po 11 otevřel short na librojenu mě vyhodilo v noci na BE když jsem chrněl, kdybych nebyl škrt a neposunul brzy SL ráno jsem moh mít pěkný pošušňáníčko. :(

Odesláno

Lisakus:

Já osobně držím long eur/jpy od 159,77 s poněkud přitaženým SL vzhledem k tomu, jak jsou dnes trhy nervózní. Určitě bude zajímavé jak otevře NY a potom večerní Asijská seance vzhledem k tomu, že ty čínské výsledky vyšly až poté, co byl trh uzavřen pokud se nepletu. Každopádně vidím to spíše jako dobrý nástup po korekci na carry trade. Uvidíme jak s tím ti Číňani zamávají:)

Jay

Odesláno

Jay

záleží asi jen na trhu, podle toho co jsem četl tak akcie indexy všechno již jde několik dnů po sobě nahoru, a po propadu v asii by mohli klidně velcí vybrat zisky již dnes takže měnší propad + vybíraní zisků + a nervozita by klidně mohla trhem někam dále pohnout.

Odesláno

lisakus: ano indexy vcera dosahly a ukoncily (!) obchodovani na novem High po propadu (zpusobene chybou platformy) z unora. Navic, jak nekdo poznamenal, DAX rostl minuly tyden trvale tak, jak snad uz 10 let ne... takze se ocekava v dohledne dobe alepson vyrazna korekce, kdyz ne otoceni trendu...

Odesláno

neviem ako vy, ale ja ide short v prospech jenu aj na eure, aj na dolar, tiez cakam sortik na USD/CAD. Mozno ma cinania prekvapia, ale velmi tomu neverim. Naraza to na R-ka a tak som to riskol. Inak k Librojenu. Dnes ma vyhodil call margin len vdaka velkosti uctu, keby som ho mal o trochu vacsi, zarobim viac, ale aj tak 112 pips je celkom slusne na long dnes :-)

Odesláno

ja idem eurjpy short od 162,10 (vykukal som to podľa daily vegas :) ), dve jednotky uzavreté na PT, jednu ešte držím a dúfam, že to pôjde dole aspoň na 159,30

Odesláno

..typicky prikad plnenia knderplatformy:

04.20.2007 08:30:22 Update I order updated: EUR/CAD SELL, Objednávka ID:, Předchozí kurz:1,5314, Nový kurz: 1,5295, Množství:10,0 Cond type:
04.20.2007 08:30:22 Update I order updated: EUR/CAD SELL, Objednávka ID:, Předchozí kurz:1,5314, Nový kurz: 1,5314, Množství:10,0 Cond type:
04.20.2007 08:30:13 Update I order updated: EUR/CAD SELL, Objednávka ID:, Předchozí kurz:1,5334, Nový kurz: 1,5314, Množství:10,0 Cond type:
04.20.2007 08:30:04 Update I order updated: EUR/CAD SELL, Objednávka ID: , Předchozí kurz:1,5334, Nový kurz: 1,5334, Množství:10,0 Cond type:
04.20.2007 08:30:00 Request(1CO) Zaslání tržní objednávky: EUR/CAD SELL, Kurz: 1,5334, Množství: 10,0

..zaplatpambo, ze mam este nake profi... ;) :D

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...