Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Kdyz si vezmes, jak dlouho ta rezistence na 1,3 odolavala, divil bych se, kdyby se to jeste proti dolaru nevydalo. Je tam nastradany dost velky tlak a nez se to zase usadi, melo by to chvilku trvat. Akorat ten dnesek je nejaky necitelny :) uvidime, kam to poslou data.

Odesláno

Ještě k tomu BB, vzhledem k dalšímu jím řečenému budou tentokrát mimořádně významné údaje o nákladech na pracovní sílu, krom jádrové inflace samozřejmě. Řekl sice, že se dá očekávat zpomalení US ekonomiky, ale hlavně pokud by se zhoršovala dále situace realitního trhu a na druhou stranu vpodstatě usekl obavy o snižování sazeb, protože při ochlazení ekonomiky očekává vyvanutí inflačních tlaků. Takž dnešní povolování eura vcelku logické. l když asi přechodné.

Saba

Odesláno

To dzink:
K 1.35 se to klidně může dostat, ale nebude to "zítra" jak to skoro vypadalo :-). Příklad: stačí, aby vyšly blbě payrolls a inflační data v Eurozoně, hned začne někdo spekulovat o zvýšení o víc než 25 baz. bodů a je to tady razdva.
Saba

Odesláno

Mnooo, jsem tedka short USDJPY s nejakyma pipsikama v plusu...
Zvazuji jestli to pro jistotu nemam pred zpravama zavrit. Hlavne jsem zvedav, co udelaji s trhem tyto zpravy:

Nov 29, 13:30 GMT United States !!! GDP Annualized 1.60 % 1.80 %
Nov 29, 15:00 GMT United States !! New Home Sales 1075.00 K 1045.00
Nov 29, 19:00 GMT United States !! Fed's Beige Book 0 p 0 p

Muzu se zeptat, na jakych strankach sledujete fundamenty? Jsem spise technicky obchodnik, ale posledni dobou zacinam hodne prihlizet na data - www.fxstreet.com/fundamental/economic-calendar/events/

Hezky den preje Tom :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...