Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

tak to byla opet nadhera ten pohyb - skoda ze jsem stihl nachystat jenom short entry na GBPUSD a GBPJPY - trosku jsem na sebe nastvanej. Ale aspon jsem neprodelal, ikdz to asi ani neslo. :)

Odesláno

Zaujimalo by ma odkial vsetci maju data ked kurz vyleti sekundu po datach. Mne zverejnene data ukazu niekde medzi 20sekundami ale to je kurz uz prec!!! inak ako nastavit entry to asi nejde :(((

Odesláno

Timmik:
No ja mam R1 na 1,9726 a H na 1.9728 (MIG). S/R ratam klasicky. U cable by som to okruhlil na 0/5 pips..

Retro:
Felix (nie Filip) ma vysledky v case vyhlasenia, nie pred vyhlasenim. Dolezity rozdiel.
A tu sluzbu ponuka za 999 tusim za mesiac, alebo aj za nizsie prachy, ktorym hovori skolne.. tusim 200$/mesiac..

Odesláno

Me to zase narazilo do horni trendlinky kanalu, ve kterym se trh ted pohybuje (na pips presne - 1h graf ;)) Takze tam evidentne nejaky uzvirani profitu prichazelo v uvahu, plus nejaky kamikaze nastup proti trendu taky nelze vyloucit :))

Odesláno

Timmik:
mam trocha casu, len pre informaciu (nehovorim ci moje alebo tvoje su lepsie :) ) tu su moje vychodzie podmienky:
H= 1.9690
L = 1.9555
C = 1.9677

P = (H+L+C)/3 = 1.9641
R1 = (2*P) - L = 1.9727
..atd..

Odesláno

Endy:
Občas plácám nesmysly. Pan F. psal, že má kontakt na University Of Michigan, který mu dává data cca 15 min. před vyhlášením. Tož to asi platilo pro sentiment Michigan. Ale bylo to napsané v nějakém cizím jazyce a bez obrázků, takže si nejsem jistý. Překlad byl z prezidentské kanceláře.

Odesláno

to Endy:

nu ja mam v platforme:
H= 1.9694
L = 1.9554
C = 1.9688

P = (H+L+C)/3 = 1.9645
R1 = (2*P) - L = 1.9736
..atd..

no jinak dival jsem se na graf - kdybych bral hodnotu close z nase 22hodiny tak by to fungovalo, mozan v tomto je chyba.... jinak ostatnim sory, asi to patri k indikatorum. :)

Odesláno

budik:
trocha OT, až teraz som sa dostal k PC.....
Včera večer som neobchodoval, možno to bude pre niekoho nepochopiteľné ale FOMC IR neobchodujem. Vlani som pri tomto fundamente nezískal ani pips, či už mojou vinou, vinou platformy, alebo najvyššieho, tak som sa rozhodol vypustiť ho z položky "obľúbené" :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...