Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to all: děkuji všem, jsem v kanclu a nestihám vše.

PaJa : ta korelace není 100% ale velmi vysoká, moc jsem nad tím nehloubal ale souvisí to s posilováním/oslabovaním
Jenu, prostě Jen je tou hlavní měnou né dolar v tomto případě.

Odesláno

Retro
tak tak jak píše pája,
jinak celkově bych dnes očekával že k večernímu zasedání Fedu se budou uzavírat protidolarové pozice, vzhledem k tomu že vetšinu minulého týdne dolar oslabovala tak by něco nabrat zpět, zvláště když fundamenty celkově vycházeli poslední dny lépe. Ale prozatím to tak nevypadá. :(

Odesláno

lisakus:
Reuters píše: "Většina pozornosti se soustředí na Fed. Zdůrazní, že rizika nebo nejistota ohledně ekonomického výhledu Spojených států se zvýšila. Pokud vyjádří tuto nejistotu, bude to pro dolar negativní," řekl Johan Javeus, měnový stratég společnosti SEB ve Stockholmu.
"Když to zvážíme, toto měnové zasedání nás přiblíží ke snížení sazeb."

Odesláno

Já se jen obávám že tím že bylo zvoleno traders fórum zrovna v den kdy se čeká na zasedání FEDu v19:15 tak stejně živé obchodování nebude skoro žádné protože pokud se trhy budou plácat sem a tam moc signálu pro vstupy nebude. Spíše to bude takový halový přátelský pokec. :) :) Ja si raději před večerníčkem zadám entříky doma v teple.

Odesláno

zacatecnicky dotaz: je takovyhle skok po vyhlaseni bezny? nebo spis mimoradny?

sleduji fx zatim asi 14dni na demu, ale jeste jsem nepotkal takovou svici. jak casto k tomu dochazi?

Odesláno

Shak to nevadi :) ja len taku malu poznamku, ze takto Felix doporucuje riesit newsy ak nemas jeho superhypernewsgun.. teda nie vsetky, ale take, kde sa to tak vyvija, no a ze toto bol velmi pekny priklad.
Skoda len, ze sa vo VT nedaju zadavat pri markete rovno aj SL. ach jaj.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...