Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak
zajímavá situace na páru AUD/USD kde na týdením TF je vidět krásně hranice 0,8000 a přez tuto se to nedostalo ještě nikdy, max. se do jen dotklo. Nějakej entřík na průraz, nebo na odražení by nebyl marný.

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jj, taky mu přeji hodně zdraví, fakt je, že ty jeho příspěvky hodně pomohly. Když si tak vzpomínám, tak jsem naposledy obchodoval aussie právě na základě jeho věcné úvahy a to s plusovým výsledkem. Snad se ozve....

Odesláno

Tak je to jako vždycky, konečně jsem se dostal k počítači a koukám všechno co mohlo se už stalo a je mrtvo.Navíc mi zase nejde pošta, prostě radost.Jsou dneska ještě nějaký zprávy, který stojej za povšimnutí?
Díky Vlasta

Odesláno

Prosim vás tých čo robia librojen na live u cms ako riešite otvorené pozície cez víkend, lebo cms negarantujú v takom pripade stopky a vid tento pondelok kto bol live na long tak by zle dopadol ... dík

rtx

Odesláno

buchel: on neustoji nic a vsetko zbura hranol jeden ..... jedine pozitivum na nim je ze zatial nespnil nic co slubil

ivan117: mozes to obchodovat cez saxo a spread je 35 pip a hodnota bodu je myslim skoro 1000 skk

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...