Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Našel jsem jednu zajímavou stránku, je sice s příponou cz, ale není to nic konkurenčního nebo reklamního, tak snad to není proti pravidkům. Jedná se o slovník. Stačí do okýnka vepsat adresu stránky, kterou chceme přeložit a požadovaná stránka se zobrazí s podtrhanými slovy. Když na ně najedete, zobrazí se český překlad. Věřím, že těm kdo mají problémy s angl. se bude hodit. Snad to není tak, že jsem pro většinu " objevil Ameriku" :-)
slovnik.zcu.cz/online/

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

noles: no určitě užitečný odkaz. ALE stejně jako všechny překladače to dohromady celé přeložené nedává vůbec smysl, takže na to stejně člověk musí mít zmáklé nějaké základy. Nicméně, pro ty co ty základy mají, je to dost užitečná věc pokud narazí na neznámé slovíčko, mají to okamžitě přeložené najetím kurzoru a nemusí překlikávat na slovník na internetu v pc nebo nedej Bože listovat v knižním slovníku... Takže děkuji za užitečné stránky

Odesláno

to caba

Z hladiska obchodovania sa nic dramaticke nestalo, kurz Sk sa tvori na trhu, ale kvoli prechodu na euro sa 2 roky musi pohybovat v urcitom pasme.A vdaka posilovaniu mien celeho regionu a velmi dobrym makroekonomickym vysledkom ma Naroda banka velke problemy s udrzanim kurzu v tomto pasme.Z toho dovodu Europska komisia povolila (velmi prekvapivo) znizit dolnu hranicu pasma.To sa nazyva trochu nespravne revalvaciou,ale skutocnost je trochu ina

herman

Odesláno

Tak
co kdopak bude dnes v noci vzhůru, Jeníkové gapy nebyly nic extra, tendenci k narovnání tam nevidím, a kdo ví co bude až na dálném východě otevřou. Třeba se bude opakovat minulé pondělí. :) :)

Odesláno

radovan

Držím držím toho librojeníka, říkal jsem si přece evropani si tohle nennechají ujít, tokijská burza šla pěkně nahoru a pokud to Fukui řekl hezky na rovinu že sazby zítra nahoru nepůjdou, tak snad to zavře i ten malý zbytek věřících co je ještě short. Ale bál jsem se že se to přez těch 228 nedostane. Už to vidím na další bezesnou noc v obýváku. :) :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...