Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Nemozem sa zbavit pocitu, ze dnes dojde ka masivnej korekcii v prospech USD. Ropa isla dole, deficit obchodnej bilancie za Q4 sa znizil, cap net flow je slusny, buduci rok chcu stahovat vojska z Iraku. No. nakoniec uvidime, ako to dnes dopadne.

Odesláno

Richee
Předpokládáš dobře..:-)..jsem tam od 1,9380...podle několika TA vidím ale odpůrek celkem dost brzy - někde kolem 1,9440 nebo těsně pod...Před desátou musím ale stejně od stroje, tak to budu uzavírat dříve...trochu mne znepokojuje i ta klesající ropa...
SID

Odesláno

Tak jsem se konečně dostal k počítači, a nestačím zírat. U EURUSD stačí ještě pár tiků a je tu nový rekord.

pacho: myslel jsem to tak, že je výprodej dolaru, dál už se tisknout nebude a amíci přejdou na jiný prachy. K čemu jim bude dolar, když si za něj nic nekoupěj.

Netuší někdo jaká je prognoza na dnešní zprávy k dolaru ?Doleze to na 1.3670 ?

Vlasta

Odesláno

trigor:
no nemyslim si ze dolar zmizne z pultov kedze je to asi najvatsia a najrozsirenejsia svetova mena ... to zavana zase nejakou konspiracnou teoriou typu 11. september :)
Inak v akom casovom horizonte merias ten rekord na eur/usd ? High rekord je 1,3667 z roku 2005 takze na par tickov to nevyzera i ked nie sme daleko.

Odesláno

pacho:
měl jsem na mysli listopad loňského roku. Mimochodem, i nejrozšířenější světová měna se může dostat do středu zájmu sběratelů kuriozit.
Možná Bin Láďa si koupil počítač, stal se z něj trader, a teď jim zatápí.

Vlasta

Odesláno

Registrujete taky ten pár volatility během fundamentů? Před půl rokem/rokem dělalo NFP na EUR/USD +-100 pips, dneska už jsem rád i za 70. O ostatním zprávách (Trade Balance, CPI..) ani nemluvim. Nevíte, čím je to způsobené?

Odesláno

MarekJanca: celkove volatilita klesa, mrkni se na ATR na dennich grafech. Ale podle toho, jak jsem to tuhle zbezne prohlizel, to obcas tak byva. Treba na cable jeste nejsme na minimu volatility, ale uz jsme blizko. Brzy by se to zase melo rozjet teoreticky... (v radu mesicu) :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...