Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mhm... jsem zmaten at dam prikaz na jakoukoliv stranu tak na cable i na eurodolaru se neexekuuje (demoucet). Proste tam visi jako objednavka. Napriklad na eurodolaru mi visel 12 ticku mym smerem (cca pul hodiny). Vcera to fungovalo normalne. Je to zpusobeno nizkym volume, nebo mi neco unika?

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Chci se zaptat panove, podarilo se vam dnes realizovat nejakou objednavku live? Protoze mne na demu ne. Tak ze bych si zalozil miniucet live a zacal platit skolne. A jak dlouho tak dneska cekate na realizaci?

Odesláno

MiroslavCZ: Po _technicke_ strance, snad s vyjma slippage, co jineho je rozdilne z tveho pohledu? Ptam se, protoze naopak treba relativne spokojeni live traderi jako Volf apod. tvrdi, ze je to +- stejne...

Odesláno

nedelejte si ze me legraci :-) ja nejsem forexak, tak nevim jak je to u vas. na indexech je opet propad tak me zajima jestli u kompu ted sedim sam nebo jeste nekdo z vas.

Odesláno

911: od té doby co se vše točí kolem carry trades se vyplatí do toho čučet overnight, navíc z pohybu yenu dost
dobře odvodíš kam půjdou ten den indexy - je to celkem dobře provázané. (Nevím jestli na to ještě někdo přišel
kromě mě) , viz např. dnešek. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...