Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

4x.sk
Libra by měla dnes podle mne posílit...,od rána udělalo cable už přes 50 bodů...PPI předpoklady vyznívají spíše optimisticky, ale uvidíme co bude v reálu...pokud bude výsledek kolem hranice +1% půjde cable směle přes 1,94...tedy doufám..:-)
SID

Odesláno

brání, brání..ale to jsou podle mne jen takové záškuby před smrtí.:-)..nevidím po datech žádný důvod, proč by neměla libra posílit (i když to mohou obránci možná místy zredukovat pod 1,9380) - otázka času..:-)
SID

Odesláno

panove prosim, mohl by nekdo z vas okomentovat narust eurodolaru? Ja mam jen demo ucet tak nemam pristup k fundamentalnim zpravam. Vstoupil jsem hned na pocatku trendu na zaklade TA a ted drzim vice nez 47ticku profit. Stop loss jsem si dal 1.3163 tj 2 ticky pod support, ktery jsem si vysnil na minutovem grafu. Za kazdy komentar budu velmi zauzlovan.

Odesláno

Ja som trochu nazrel do mojich statistik.Po tych zopar NFP s nizkou volatilitou,ktore tam mam,obvykle nasledoval nadpriemerne volatilny pondelok.Trh si tu svoju potencialnu volatilitu jednoducho zrejme potrebuje ventilovat... :-)

herman

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...