Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

noles Napsal:
-------------------------------------------------------
> daryl2264: Co Tvůj Librojen? Ještě to držíš nebo
> už seš venku? Asi bych po takovým úspěchu nějakej
> čas obchodoval na vychladnutí jen miniloty. :-)

Vystoupl jsem z toho v úterý a pak jsem měl nějaké zařizování, tak jsem neobchodoval..vědma se rozčilovala , že jsem mohl mít dalších 500pips. Tak to budu muset dohnat jindy.

d2264

Odesláno

Tak toto bola neskutočná haluz na cable : MT-čko bolo už minutu! na cene 1,9295 a VT-čko na 1,9335 !!! Neskutočný Sencorov tunel trvajúci vyše jednej minuty ... :-)

Odesláno

@ Pepe
a co z toho. VT je tento tyzden na ordery v case pohybov nepouzitelne. uz od pondelka. Su uplne mimo reality. Zachvilu pride restart ich servrov, ceny sa vratia tam kam maju a na Tvoje odrery ktore si nasypal pred 10 min. sa zabudne. Ozves sa a dozvies sa ze maju technicke problemy. A mozeme ist vikendovat.

Odesláno

iba sa mi to zda...alebo je VT uplne mimo? nezobrali mi ani jednu objednavku, dokonca mi ani nechceli zavret cca 10min poziciu ktora sa mi otvorila po prielome entrna moje requesty na objednavky mi poslali po 5 min update s cenou, ktora je v skutocnosti teraz zase uplne inde...proste nemozne obchodovat

Odesláno

Ja mam mnozstvo takych objednavok ktore neboli ani potvrdene ani zamietnute... Musel som restartovat VT. Dufam, ze sa trh neobrati...lebo ak sa mi tie tucne objednavky potom otvoria do straty tak skrachujem...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...