Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Holoubek :))

Jinak, ja se Vam, panove divim. Zazil jsem par nocnich seanci (tim nemyslim pouze FX nebo pouze libido :) ), ale ve dve, tri, mam krizi. A rano bych byl naprosto mimo. Kdepak, moje telo a duse potrebuje pravidleny rezim.

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

glader : ta volatilita přes den je velmi nízká ve srovnání s asii aspoň poslední dny,včera to byla skoro ztráta času a dnes
uvidíme, v noci je to opravdu velmi zajimavé, pohyby v řádech stovky pipsu, no neber to...

Odesláno

Holoubek
No myslím, že "pseudo" NFP v 14,15 hod. může dnes s kartami trochu zamíchat..a když ne, bude výsledek ADP NFP dobrým vodítkem pro pátek.....jinak máš pravdu, plácá se to poslední dny, jak nudle v bandasce...
SID

Odesláno

glader: tak konkrétně dnes ráno GBP/JPY, USD,JPY a GBP/USD ale já jsem tak nikdy neobchodoval, to až díky těm
extrémům poslední dobou, samozřejmě radovanův librojen je momentálně nepřekonatelný.

Odesláno

Sid:

jj, naštěstí to nebude až tak útro ;-)

Holoubek:

jj, radovan nám to hlásil už dávno, a je fakt , že po těchto nočních lovech prasátko přibírá ;-)). Jsou to opravdu pěkné pohyby i s nádhernými reverzy, které se dají taky pěkně obchodovat.

Odesláno

zdravím všechny, no nestíhám nestíhám, koukám že data protidolarová i pěkná revize z minulého měsíce, co s tím uděláme??

14:15 United States ADP Employment report February k 100 121R 57

Odesláno

lisakus :
no minule bolo ocakavanie ADP 122k a vysledok 152k revidovany na 126k a konecne NFP 111k . Teraz bolo ocakavanie 100k a vysledok 57k a ocakavanie NFP je 100K ktore sa zajtra mozno zmeni . A teraz babo rad :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...