Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

hapko: na indikatoru, ktery jsem si vlastnorucne vyrobil - na bazi separace (diference dvou MA), ale predpokladam, ze se musela v nejake podobe vyskytovat na libovolnem, ktery v sobe ma nejakou formu MA.

Co se tyce TF, tak kdyz se koukam na 1min, 5min, 15min, 30min, 1h, 4h vsude se vyskytuje v nejake podobe. Ja se primarne zameruji na 15min... tam mne to bohuzel vykoplo, pac jsem dal stopku pod low okolo 10:00GMT, tim spise signal okolo 13:00 hodiny je silnejsi, pac se jedna o dvojitou divergenci - k 1:30GMT, 8-10GMT a 13:00 GMT. Ja jsem vsak resil jine veci a tento silny signal jsem propasl... a kdyz uz jsem si ho vsiml, tak nebylo vhodne vstoupit. Ony divergence ze sve podstaty znamenaji "silu" davu - a ta sila se prave fundamenty muze radikalne menit.

Odesláno

Sid:
Chvilu po sprave chodili obe platformy opacne s rozdielom cca 10 pips a ten rozdiel o ktorom bola rec, bol prave v case ked som to pisal, obe platformy live. Potom padlo VT a ked znova nabehlo, tak kurz bol uz aktualny.

Odesláno

radovan65 Napsal: ------------------------------------------------------- > Posli nam obrazek! :-) moc ti fandim... lepsi by > bylo jeste jet takovou jizdu na sever... pri tvych > 16 lotech to je jeste 12.500 USD mesicne na > urocich :-) To by nebylo špatný..ale trh si udělá stejně, co bude chtít..JEDINĚ!!! ..když mi pomužeš a naložíme to tam do plnejch, tak to snad někam dotlačíme...samozřejmě s pomocí všech traderů z finančníka A to by bylo, aby jsme...s mojí vědmou, tvým kocourem a Sidovou koulí...za chvíli netrumfli B.Gatese. TUHLE VÁLKU VYHRAJEME! P.S. Obrázek přikládám. d2264

3413

Odesláno

to daryl2264
taktéž gratuluji..těch 16 lotu,to je mazec...asi se pujdu kouknout po kocourovi,vědmě,a nějaké té šikovné kouličce...jak to jen dělate..hmm...:)

Odesláno

daryl,
moc slusne, gratuluji, ale uz to kua zavri! vsak si to muzes otevrit znovu, ne? :-) skoda tech 200 pipsu, co ti to vylezlo nahoru...

holoubek,
ale rozdycham, vsak to neinkasuje z me kapsy :-) moc mu to preju! :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...