Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děláte tady z toho pěknou galerii..:-)..snad se nedočkám na vlákně Komentáře brzy nějakých nahotinek a seznamky...
Respektujte please název vlákna a nedávejte tady dotazy technického rázu nebo nějaké foto atp., které s vláknem vůbec nesouvisí...už to píšu po x-té, ale pořád jak u blbých na půdě...Příště střílím bez výstrahy..:-)
SID

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak jsem si říkal pár entříků pod páteční close na librojen a jde se spát a když jsem vylez z koupelny tak koukám jak blázen že mám zavřeno na profitu 225.10 Tak tomu se dá říci rychlý prachy. Nějak nám ten nový týden divoce začíná. :) :)

Odesláno

Lissakus: na tak to máš pravdu, týdenní pensum jsem právě splnil tak nevím jesli mám jít spát nebo ještě na nějakýcho
pštrosáka čekat.... jen mne mrzí, že jsem takový sešup nevěděl dopředu vrhl bych dotoho i své boty. :)

Odesláno

Teqa

tak si můžeme pogratulovat vzájemně, já už si ale podpírám víčka sirkama, a zítra pondělí čeká mě moc práce za pár šupů že se na to nevyprdnou. Asi si za odměnu nechám zítra do práce hodit kurýrem nějaký fajnový žrádýlko.

:) :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...