Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Vidim že fascinace Yeníkem je stálá...ale v průběhu příštího týdne předpokládám prudkou změnu ---křišťálová guľa a kočka v kleci s morčaty mi jasně signalizuje,že tenhle jižní posun není nekonečný.

Jen nechápu indiány kteří posílají kouřové signály stále na jih..... kam tohle povede ?
Příští týden si počkám na nějaký pořádný kouř na Yeníkovi a snad se svezu na sever...

Kdyby někdo z vás měl tu moc pohnout těma svíčkama tak dejte vědět ----- rozdělím se o profit checht.
:D
Konečně víkend.

Odesláno

No pěkné to je to se musí nechat Radovane jen koukám na ten tvůj SL checht ...14,5 lotu bez SL :D se s tím moc nepáráš co ?
Asi máš dost přesné informace kam to půjde :D :D :D

Jo taky gratuluju.

Odesláno

Tento týden byly opravdové žně...zejména na GbpJpy..R65 ví dobře proč obchoduje tento pár..já tento týden neobchodoval nic jiného a oplatilo se..od pondělka 1000 pips...prostě BOMBA..ve dvou 500pipsových obchodech..tak posílám taky svůj screen..nechal jsem to přes víkend otevřený..po neděli uvidíme, jestl to pojede dál D2264

3404

Odesláno

to Luky..jedu 30M s přihlednutím k 1H

to R65..jedu live učet..podařilo se vybrat i minulý týden, ale to nebyla taková jízda...

Každý máme něco..někdo křišťálovou kouli, někdo kocoura, někdo obojí..já mám blonďatou vědmu, ale někdy je to s ní větší adrenalin a pak...kam se hrabe Forex...
Odesláno

dearyl,
tak to moc gratuluji! zejmena k nervum, ze jsi nezavrel pri severnim smeru :-) ja pri takove jizde tak max. na 30k vzdy nervove selhavam i pri jasnem trendu... jak rika SID - holubi a vrabci, tak ja jsem pro hrochy a slony :-)

Foto blondate vedmy jiste vsichni chlapi z 96% uvitame, pravdepodobne i s telefonnim cislem :-)))

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...