Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to LUKY (or lucky??)
.."jen tak nahodou jsem vstoupil kolem 17 na YEN..eur/yen a ono to jde porad dolu..."..
jen tak nahodou .. to je nejaka nova obchodni strategie? lol..
gl!

Odesláno

Dělám smích a mlčím na Yendu jsem naskočil ihned v Pondělí ráno ....brzy ráno.....smích smích....posunovaný SL je skvělá věc....
No a teď začínám špekulovat do čeho se mám pustit teď.Když jsme něco vydělali měli by jsme i prodělat..aby nám nezakrněly nervy :)

Odesláno

Dnešní odpoledne bude v krátkém sledu asi dost hektické...

14,30 GDP A. - předpoklad 2,4%..výsledek pod 2% horší pro dolar, nad 3% lepší pro dolar
14,55 Vystoupení New York Fed Presidenta Geithnera - ale na to trh asi moc reagovat nebude..
15,00 Vystoupení ECB Presidenta Tricheta - tady bych byl dost opatrný...
15,45 Chicago PMI - předpoklad 50 bodů, výsledek o 10%+lepší dobře pro dolar, o 10%- méně horší pro dolar
16,00 New Home Sales - předpoklad 1,09M, výsledek o 10%+lepší dobře pro dolar, o 10%- méně horší pro dolar
16,00 Vystoupení šéfa FEDu Bernankena,reakce trhu asi tak 5-10 minut po 16,00 - těžko ale říct čím nás BB oblaží..:-)

Horská dráha jak vyšitá..:-)
SID

Odesláno

pepeka Napsal: ------------------------------------------------------- > sid: > gold dnes +1,47% > ropa dnes +1,52% > zeby horska draha o 14,30 zacala protidolarovo? > ;) nevím kde bereš tu ropu....

3378

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...