Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte!!!! Jedna otazkocka? Robim ranne a zaujimalo by ma ako sa obchoduje ranno. Pretoze tieto poobedia ja moc nemusim!!! moc dolezitych fundamentov. A zvazujem ze chcem prejst na poobedne aby som mohol obchododvat ranno. Preto sa vas pytam co sa vam zda lepsie rano alebo poobede. Z mojho pohladu a obchodneho systemu sa mi pozdava okolo 7hod a viac najlepsie na tech. obchodovanie. Dik za vase nazory

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tu mam este jednu podstatnu vec, od chlapcov z polskeho reuters :) :

WASZYNGTON, 27 lutego (Reuters) - Na amerykańskim rynku wtórnym sprzedano w styczniu 6,46 miliona domów wobec 6,27 miliona po korekcie w grudniu, podało we wtorek Narodowe Stowarzyszenie Pośredników Nieruchomości.

Odesláno

tak ted vam reknu gol "tohoto tydne" vstal jsem v 6 rano pred 7 short na librojenu a kdyz jsem v pred 9 odjizdel dal jsem SL presne na 235,20 a ted jsem se malem sesypal co vidim skocilo to 4 pipsy nad a potom uz propad a propad a propad ....... a me nezbyva nez brecet a brecet a brecet :-) :-)

musim si poridit PDA at to mam pod kontrolou i mimo domov :-)

Odesláno

jen tak nahodou jsem vstoupil kolem 17 na YEN..eur/yen a ono to jde porad dolu...kdybych nebyl hlupakem nestal bych se medvedem...:))...a drzel to už od rana..ma to ted neco kolem 230pipsu..to je až neuvěřitelné... a já tam ted mám neco kolem 40pipsu

Odesláno

Posuvanie SL (tym spravnym smerom) je super pocit :))

LUKY Napsal:
-------------------------------------------------------
> jen tak nahodou jsem vstoupil kolem 17 na
> YEN..eur/yen a ono to jde porad dolu...kdybych
> nebyl hlupakem nestal bych se medvedem...:))...a
> drzel to už od rana..ma to ted neco kolem
> 230pipsu..to je až neuvěřitelné... a já tam ted
> mám neco kolem 40pipsu

Odesláno

Tak denni volatilita 500pips to se jen tak nevidi... myslim, ze je to dlouhodoby rekord a snad ani u Cable si nevybavuji tak vyrazny posun v prubehu 24 hodin za poslednich nekolik let....:-0 Pamatujete nekdo horsi situaci?

Odesláno

Diki moc!!!! Ako vidim nalepsie bude obchodovat rano!!!! Videl som to na grafoch!!! Len sa mi nechcelo chodit pobede do praca, ale kaslat na to!!!!! Treba si urcit priority a praca to neni!!! :)

Odesláno

SL posouvam..a ted tam mám neco kole 60pipsu...jsem zvědavej kam to až zajde
od rána něco kolem 350pipsu...eur/jpy....ted mě to propalio TP..a mám 80pisu...mě snad omejou...:::)))))

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...