Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ja nemam kocoura tím to asi bude.....mám akorát 2 morčata a to se nepočítá asi...musím k těm morčatům do klece pořídit ještě toho kocoura ....
Jen tak mimochodem váš osobní názor Yenda půjde ještě na jih ? Podle mých indiánů a jejich kouřových signálů to totiž vypadá že se Yenda ještě pokusí sjet kus dolů...ale není to jistota ....ostatně co na forexu je jistota,že ?
Tak se pokusím ještě o nějakou tu akci SELL...uvidíme jak to dopadne :) držte palcze

Odesláno

Remindix
To budou ty morčata, s kocourem v jedné kleci, štěstím bez sebe..:-)
K JPY - někdo předvídá během tří měsíců nárust dolaru vůči jenu až o 4% někde k 126 a aktuálně zase jiní předvídají konec deflace a výprodej dolaru - čert se v tom vyznej...:-)..v týdenním horizontu bych ale také sázel spíše na jižní cestu...
Už v noci něco možná napoví BoJ meeting...
www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601083&sid=auFzrcnkA7aI&refer=currency
SID

Odesláno

Opět nějaké nové spekulace kolem JPY na Bloomberg, http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601083&sid=ahah.TFdHdjQ&refer=currency ....jsem zvědav co ukáže odpoledne a Core Durable Goods Orders...za dopoledne i s novou VT zatím spokojenost... SID

3370

Odesláno

radovan
na jeníka jsem byl short od 120,15 (asi víš podle čeho..:-)) a uzavíral to předposraně v 11,00 hod. na 119,55...taky jistě tušíš podle čeho..:-)
SID

Odesláno

Leva koule, prava koule, kristalova koule, kocour a indikator :-) je mi to jasne...
Ja vybehnul ze shortu nekdy ve spanku na 121,35 :-(, tech tvych 126, jak jsi tu vcera psal me k smrti vydesilo!!!
A dnes mam uplne jiny frmol :-(, tak na to kaslu... skoda, chjo! dam si jen suchy chleba, dnes jsem si proste nevydelal :-)

Odesláno

radovan
tak, tak koule a indikátor - s britským kocourem by to bylo ještě lepší..:-)...mne těch prognózovaných 126 taky vyděsilo, ale psal jsem, že tento týden vidím spíše jako jižní cestu..:-).(ty určitě taky)..posílám ti kousek máslíčka na ten chleba..:-)
SID

Odesláno

Nová verze vypadá dobře, objednávky jsou dobře vybarvené, kříž běhá s hodnotama, atd, nevíte jaké změny jsou u indikátorů?, (AOS).?
Celý sešup jeníka jsem jen sledoval.Jó hold pevný nervy. Na eur/usd se mi zadařilo na UP.R.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...