Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim vas pri svatku Vitezneho Unora! Stale se tu probiraly Sidovy koule... zahranicni experti vsak od teto metody jiz pomalu ustupuji a preferuji carodejnicke kocky. Na zadost Ceskeho feministickeho svazu jsem si takoveho pomocnika poridil, abych dokazal, ze to jde i bez kouli! :-)

3356

Odesláno

Zdravim v novém týdnu ...
Takže po delší pauze jsem z5.Hned jsem si nastoupil do rozjetého YENDY a doufám,že se USDJPY začne pohybovat jižně pokud bude někdo následovat ozvěte se.Rád zdílím trpký osud s někým :)

Oběvil jsem poměrně zajímavý indikátor KI napsal ho Bartlomiej Gorski a je poměrně hodně přesný.Otestoval jsem ho pomocí strategy testeru v MT4 a výsledky jsou hodně pěkné.Jen mi tady kuci nepište,že je to indián a ten nejde backtestovat ..testoval jsem ho ve vizuálním režimu takže asi tak.

Ale každopádně kdo jde do Yendy v pondělí ráno ihned hlaste ... :D

Odesláno

Ano, R65 spravne zminil velke vyroci, ktere by nemelo byt zapomenuto. Doufam, ze si pri te prilezitosti kazdy z pritomnych soudruhu da nejaky udernicky zavazek a do roka a do dne konecne znicime vrahy z Wall Streetu.
Praci cest.
Mimochodem v patek pry vyjimecne nebude NFP, je to posunute. Asi se hosi lekli te Radovanovy kocky :)

Odesláno

Tak YENDA naděluje zisky ...áááá to miluju a doufám že ještě pár hodin pojede na jih......
Vlezl jsem si do pozice s 1Lotrem .. ale stačí..při pondělku stačí...
budu to držet minimálně do 120,40 pak posuneme SL a TP taky trochu upravíme .....

Odesláno

Mam rad tieto lakonicke poznamky z FXnow:
04:49 There is talk of pretty large cable stop below 1.9600.
05:56 There was talk of GBP/USD stops down near 1.9600...This talk has turned out to be absolute rubbish

(strucny preklad, prva veta: Hovori sa o velkych stopkach pod 1.9600 na kabli. druha veta: Hovorilo sa o stopkach na gbp/usd pod 1.9600, vysvitlo, ze to boli "uplne hluposti".)
:)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...