Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lisakusi, v kalendáři mám na dnešek ,že ECB ponechá sazby na 3,25% ,ale z jiných zdrojů to vypadá na zvýšení o 0,25 síím ,jak se může pravděpodobně u páru EUR/USD pohnout kurz? Vede to spíše k posílení Eura,? když to bude o nečekané 0,25 navýšení? Díky. v 13:45 hod.

Odesláno

rondy: The ECB's governing council will raise its benchmark rate by a quarter-point to 3.5 percent at 1:45 p.m. in Frankfurt today, according to all 41 economists surveyed by Bloomberg News. pisou na Bloombergu. Takze pokud je nezvysi, bude to pro trh hodne velky prekvapeni a euro dost oslabi. Rekl bych, ze zvyseni sazeb je uz zapocitano.

Odesláno

rondy

jelikož jsem poučen z předchozích nezdarů v letošním roce, tak mohu říci že pokaždé to bylo jiné záleží co očekává trh a co bude ve skutečnosti a následné komentáře, takže entry na obě strany ve vzdálenosti 25 pips a není co zkazit, pokud bude pohyb hned po sazbách tak před tiskovkou 15 minut nové entry a těsně před tiskovkou uzavřít otevřené pozice nebo těsnější SL. tipovat že euro udělá to nebo ono při úrokových sazbách není dle mne moc dobrý nápad.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...