Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No na trhu panuje názor že dolar není zajímavý, takže jsem šikovně šel proti a zajistil SL, uvidíme jak by řekl SID co udělá 16-tá hodina. V takovýmhle protidolarovým období by se dobře obchodovalo , kdyby byla maličká, nějaká negativní zprávička pro dolar, to by se pustili toho zelenýho papírku i poslední vytrvalci, / tedy pokud zrovna nesedí někde v kadibudce, to by se jim ještě mohl hodit/ nebo bychom je vyhazeli na stopkách. :)

Odesláno

Forexax
neusuzuji zdali jsou lepší zprávy pro dolar ale jak na ně trh reaguje dle mne vynikající zprávy pro dolar a trh reaguje naprosto vlažně, obrat může nastat až pozitivní zprávy budou jedna za druhou a né občas j jako třešnička na dortu a pak zase žumpa.

Odesláno

souhlasim s Lisakusem, ted sice chodim lehce s dolarem, ale na trhu zadna extra vule pro nakupy dolaru neni. Cekam, ze se ten intraday trend zase brzy cukne proti dolaru. Pokud budou treba protidolarovy NFP, bude to peknej fofr.

Odesláno

Zaregistrovaljsem deklaraci R centrální banky o struktuře devizových rezerv 45% EUR 45 % USD 10% GBP. Což možná výpočtem dělá ty 3 mld. Kdo ví. Silné oslabování USD polevilo, pochybuji ale, že by prodávali teď. Už cca před 14 dny deklarovali stabilitu zásob.

Odesláno

sutik

jasně že jsem se na to chystal, ale než jsem dorazil s prckem domů už bylo pět minut po deváté, každopádně jsem využil vzestupu nzd abych šel na vrcholu znova short, na nzd/usd dnes již po druhé, čekám že do rána bude nzd tam kde večer před devátou.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...