Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

caba
aha, tak ten svátek v Nippon mi ušel...:-).díky....ale pokud budou nějaké velké šachy na G7, Londýn a New York si už to v pondělí nějak přeberou..:-)
SID

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> tak od cca 1,9470 obrat na cable do Long..uvidíme,
> jak dlouho to vydrží...
> SID

Trochu pozdě ne? Long jsem od včera na 1.9622. SL R65. Čistím lopatu. :( :(

Odesláno

Retro
No po ranním sešupu z 1,9590 mne to nějak ukazovalo po 10,30 hod. hraniční odpor a obrat kolem těch 1,9470..ale byl tam další odpor na 1,95 a šlo to o5 dolů...Ufff...Long od včerejška na 1,9622 ?! a na základě čeho jsi se tak rozhodnul ?
SID

Odesláno

caba,
sem se fakt zasmal. diky za clanek. navic jsem si vzpomnel na jednu soutez s kamosema, kde jsem hledali nejzvlastnejsi anglicka slovicka. a tady se objevil muj kandidat. je to aardvark. jo to byly casy

Odesláno

Retro,
buď rád že nemáš na margin, pretože Long na CAD neukazuje ani 1min graf a nie 15min. Ísť hlavou proti múru nie je zrovna dobrý nápad... to len môj skromný názor.

Odesláno

Volf :
to viem ... chcel som len poukazat ze aj tesne pred spravami to pekne indikovalo pohyb. Podla adxma to bol platny signal.Ziadny iny tam nie je. Trosku som uneseny z toho adxma tak tu dost placam :D

Odesláno

Koukam,ze CAD dnes opet nezklamal, zprava u ktere analitici casto chybuji. Po NFP jedna z nejoblibenejsich,pokud v tu dobu nejsou US data. Tak preji vsem krasny vikend a v pondeli prijemne trendy.
Jirka

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...