Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

dnes to cable docela rozjel, co si myslíte o zítřku? trade balance? bude to taky jízda nebo už se dnes vyčerpal? řekl bych že pokud data nedopadnou vyloženě špatně tak cable půjde zítra up a možná se dostane zpět na 1,97.

má někdo nějaké větší zkušenosti s canadskou nezaměstnaností? umí se CAD rozjet při pátku? nikdy jsem ho ještě neobchodoval, ale zítra o něm uvažuju.

g/t

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to buchel

mapujem si trochu brokerov na obchodovanie warrantov, ale z L&S mam taky pocit, ze obchoduju len produkty, ktore sami emituju.Ale mozno som to z ich stranky zle pochopil.A nejak sa neviem dopatrat k poplatkom.Ako je to s nimi v tomto smere? Spread ktory maju na stranke sa mi zda dost vysoky,su poplatky za obchod zahrnute v nom,alebo platis este nejaky fixny poplatok navyse?

herman

Odesláno

herman Napsal:
-------------------------------------------------------
> to buchel
>
> mapujem si trochu brokerov na obchodovanie
> warrantov, ale z L&S mam taky pocit, ze obchoduju
> len produkty, ktore sami emituju.Ale mozno som to
> z ich stranky zle pochopil.A nejak sa neviem
> dopatrat k poplatkom.Ako je to s nimi v tomto
> smere? Spread ktory maju na stranke sa mi zda dost
> vysoky,su poplatky za obchod zahrnute v nom,alebo
> platis este nejaky fixny poplatok navyse?
>
> herman

cau herman. uz asi vies ako?!? ;-)

Odesláno

sid: rozmyslal som preco pri teste AOS nemam ten signal nadolu (sipka dolu)na zaciatku dna okolo 8:10 ako vsetci tvrdite ze tam bol. Asi to bude tak ze mam staru verziu ale ako vlastne zistim aku mam?!?

Odesláno

buchel
nechtěj po mne abych na tomto vlákně pitval každý signál...:-), PP s ADXMA to zkrátka ukázalo a používám i ještě další podpůrné indikace..
SID

Odesláno

Zdravím

tak koukám do gfarafů když jsem před půl hoďkou odjížděl z domova tak s to vypadalo s grafy že je mrtvo a vida jak se to probralo k životu akorát že v tom nejedu. . ;) ;)

jelikož jsou to všechny jeníkové páry tak se ti větší raději sichrují před víkendem.

Odesláno

pacho Napsal:
-------------------------------------------------------
> SID,Dzink :
> tak dal som na vase rady a dnes rano som si pockal
> na 8:00 a podla ADXMA PP na signal a ono to vyslo.
> GBP/USD sell 1,9584 a eur/usd sell 1,3035.
> Dik :)

pacho netes sa predcasne alebo si uz zavrel?!? ;-)))

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...