Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co si myslite o yenovych paroch ? EURYEN, USDYEN, GBPYEN ?
Vsetky tri su (teda euroyenu trocha chyba) na trendlinovych rezistenciach. Zeby nastaval cas shortovat ? teda po 23:00..
Endy

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

endy: máš pravdu, ale nikde není záruka že to tu resistenci nemůže prorazit. a právě yen by mohl. ale asi zkusím dolaroyen lehce short.
jinak držím už od odpoledne kiwi long a jsem spokojenej :-))

Odesláno

..klucii,

...tabulkovat fundamenty zo 1, 2 roky dozadu za ucelom predikcie pohybu majors na...dnes, zajtra, tyzden,...mi pride asi tak vypovedajuce, ako tabulka..."lanskych snehov" alebo " vodnych tokov"..., resp. inac povedane:...nevstupis 2x do tej samej rieky..!!.., ;) ;)

Odesláno

gogo: jde o to, ze nektere fundamenty maji tendenci trhem hybat vic a jiny mene. Navic je mozny zhruba propocitat range, ve kterych se trh ma tendenci pohybovat a na zaklade toho muzes stanovit PT a pripadne i SL.

Odesláno

buchel Napsal:
-------------------------------------------------------
> to jay:
> tak mi to vyslo az na to ze minimum nebolo o 22NYT
> ale az o 1:55 a potom to stuplo o nejakich
> slabich 30pip a nevyzera to ze EURo pojde hore ak
> sa to nevschopi do 7-8 NYT tak ideme zase dolu!

kam to pojde dnes, nevies nahodou? tvoje analyzy a slovencina su fakt vynikajuce, len tak dalej. Ak mas pocit, ze sa to ma pohnut nejakym smerom, skus trochu popisat, ze preco to tak vidis a nie ze 7-8 NYT ideme zase dolu(to si si myslel na zaklade toho, ze si mal predane????). skusme to inak: preco dnes od rana gbp a eur oslabuje voci usd? pretoze sa caka na dolezite data a kedze od pondelka obe meny posiluju, dnes pred datami sa da predpokladat vyber ziskov(znie to logicky nie?). predpokladam pokles u gbpusd k 1,9600 - 1,9620 este pred datami co je 23.6 resp 38,2 retracement pohybu od pondelka u eurusd bude pokles zrejme limitovany hranicou 1,2950(aktualny support). tieto hranice zaroven povazujem za dobre nakupne prilezitosti v pripade, ze data a komentare budu v sulade s trhom, toto je samozrejme iba moj nazor na vyvoj a trh si to aj tak zariadi po svojom.

Odesláno

sorry hamil:
Euro oslabuje lebo
2:00am EUR German Trade Balance 10.8B je zly 17.0B 18.3B
a posledne dva dni to narastlo skoro o 100pip a tak som cakal dnes mierny rast alebo ked pride nieco zle tak pokles aspon o 50pip zatial to islo o 30 dolu a dufam ze ked to postagnuje tak pojde este o tich 20

Nevies nahodou ako to dopadlo minuly rok? tiez to bolo rovnako zle ale nemam to v archive?

Wed.
2/8 1:00am GER Trade Balance 9.2B rovnako zle 13.0B 13.3B

p.s: sorry za slovencinu ale pisem tu vzdy tak narychlo ;-(

Odesláno

to gogo100:
ja mam taky soft(nie excel omnoho rychlejsie) zatial pracovnu verziu a mam v nom zaintegrovane data (zatial len EUR/USD) a fundamenty a jednoducho si skrolujes selektnes co ja viem 7 dni a ukaze graficky priebeh a fundamenty hranice kedy zacinaju burzy, hranice warrantov aky je to den v tyzdni atd. Aspon nejake trendy v tom je potom vidiet. Bohuzial to co vidim nepocuvam a tak to dopadne som na warrantoch v minuse ale kedze su poplatky skoro 10% niet sa co cudovat! ;-)

Este to mam ale len asi mesiac a musim to vyladit! Aspon sa je na co hrad ked je nuda v robote ;-)

Odesláno

dzink Napsal:
-------------------------------------------------------
> gogo100: tak se s nami podel o svou metodiku :))

..jednoduche:
..ide v prvom rade o deviaciu aktual report-u od forecast-u, v druhom rade, kde je forecast oproti poslednemu previous-u a v tretom rade v akom trende su zo 2,3 previous-y dozadu a ci ich posledny forecast potvrdzuje alebo neguje,..a to vsetko ci je v sulade alebo v konflikte s pripadnym inym silnym fundamentom v ten den.. ;) ;)

..a na silu fundamentu mi bohate popri tom stacia i tie malovane fabricky na fxfactory.. :)

..moze byt..??.. ;)

Odesláno

gogo100:
ale to uz sledujes roky nie? ja napriklad pokial nepozrem do historie ani neviem akym smerom to pojde ked to bude horsie alebo lepsie ale ked si preskrolujes posledny rok co nemam cely tak mas aspon aku taku sajnu co sa deje.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...