Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

lisakus:

U toho sešupu bych taky nechtěl být. Každopádně ať se dívám kam se dívám, všude se na mě valí doporučení nakupovat všechno, snad i jen, proti jenu:-) No a za těchhle okolností proti němu určitě nepůjdu. Po tom nesnížění sazeb a celkem slušných fundamentech pro dolar se domnívám, že ten trend ještě chvíli potrvá. Ale necháme se překvapit:))

Jay

Odesláno

asi už jsem unavený..

místo nechtěl má být chtěl a namísto nesnížení nezvýšení. Tak a jdu radši spát ať tu dál ze sebe dál nedělám vola:))

Jay

Odesláno

Dobre poledne,

librojen pres 240 a roste si spokojene k me spokojenosti vys a vys, uz mi vydelal pres 40 pipsiku od rana:-)

ja jsem zvedav co se bude dit s tim jenikem????? mohl by nasledovat nejaky razny sesup at to ma poradne grady a at si vsichni poradne namastime kapsy :-) :-)

Odesláno

Z technickeho hladiska moze GBPJPY bez problemov vystupat k 241 - maximum z 08/1998. Tam sa da predpokladat silna psychologicka rezistencia z moznostou velkej korekcie.

Odesláno

Tak takovýhle dny jsou dobrou zkouškou robustnosti obchodních strategií. Chtělo by to, aby Cable prolomil oblast kolem 9780 a nebo aby odtáhnul na jih, ale současnej range je tragickej. Vono vůbec, volatilita je od začátku roku dosti mizerná. Radovane, asi budeš muset navýšit loty, jinak to vidím bledě. :-D

Odesláno

TEQA

No jo, ale denní rozpětí kolem 50ti bodů na majors je i na pondělky dost podprůměrný. Když jsem si počítal průměrnou denní volatilitu, tak jsme teď v lednu na tom taky dost podprůměrně. :-(

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...