Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - IV.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sid,

diky. nebudu tady nicit vlakno ropou. ja jen na mych datech unorovou ropu nad 53 nemam. ani jinde na futuresource, ani od brokera nikde. a vcera taky nebyla. nevadi.

at se dneska dari

• Odpovědí 4,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

janbla

ja drzim ropu live, a cena 53 nebyla. leda ze by me broker kecal. a navic kouknu lina bloomberg, man, futuresource, lind-waldok tak nikdo nema ropu za posledni 2dny nad 53. koukej na february kontrakt. ten za 2dny konci.

tak jsem se informoval na NYMEX a cena neni nad 53. mate to spatne. nevim odkud mate zdorj

Odesláno

911
Sorry, ale to je jak u blbých na dvorku...tady si nikdo nic nevymýšlí - a už jsem tu dával odkaz na zdroj odkud čerpáme info..ani já, ani nick Janbla nepolemizujme o tom, zda jsou nebo nejsou data OK. Zkrátka taková oficiální data jsou průběžně zobrazována na FxStreet a zda jsou nebo nejsou OK není naší věci...Koukni se na ten odkaz ještě jednou a ukončme debatu kdo má nebo nemá relavantní info..
www.fxstreet.com/rates-charts/world-indices/
SID

Odesláno

lisakus: to je sice pravda, ale ted poprve bude s prckem traderovat :-), jak se daří? ozvi se někdy na mail

911: očekáváš ropu stále down? kam až? já si myslím, že o mnoho níž to už nepůjde

Odesláno

Radovan,
také se připojuji ke gratulaci a to k oboum výsledkům, jak výdělku na JPY, tak ke 14ti hodinovému porodu. Musela to být fuška.
Hlavně štěstí a zdraví..
Jirka

Odesláno

50$ za barel je ferova cena. ackoli na rope ted selhava TA jako celek, tak nekdo ´predpoklada ze by tuto ciste psychologickou hranici mohlo protnout a klesnout jeste az na 45$. ovesem to je spekulace. spousty fondu drzi short a nekteri to tlaci jiz do longu. vzdy kdyz si otevre pusu nekdo ze Saudu tak se cena celkem hodne hybne. no uvidime co se stane v unoru, ten by asi mel byt prelomovy. ja asi vystoupim na 53. prodaval jsem za 60.
jinak stop ropa tema, jsme OT a navic jsem tu u vas hostem, tak vam nechci nastvat generala :-)

jdu si procist prognozy na CPI a housing to me ted zajima.
hodne stesti vsem.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...