Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 188
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

abych dostal sveho,
tak davam link na jednu prijemnou vilu. vzdalenost od mista konani je pesky tam max.20min, metrem je to tak 10min i s cestou od baraku. ceny jsou levnejsi a urcite by se dala dojednat sleva. jejich sezona zacina 1.4 a mplay prijede 2,3,4 tusim. takze trocha vyjednavani a jde to.
www.vilalucie.cz/index.html

Odesláno

priatelia, pomoc. som úplný začiatočník. mám za sebou len to, že som si trikrát prečítal "obchodování na komoditních trzích". čo ďalej? poraďte. ale konkrétne. rady tipu: čítaj grafy, začni hrať demo mi nepomôžu. po lopate prosím, ako blbcovi. step by step. ďakujem.

Odesláno

bongo,

1)trochu pokarani na zacatek. CTI POZORNE. vkladas dotaz do vlakna kde je tucne vyznaceno jen "Otázky a odpovědi týkající se výhradně serveru finančník.cz (a NIKOLIV komodit obecně)." takze jak tvuj dotaz souvisi s provozem serveru?
2) poloz tuhle otazku sem www.financnik.cz/forum/read.php?18,62016 a odpovim

P.S. neber to spatne, jen se snazim zachovat toto vlakno diskusi kteremu je vyhraneno.

Odesláno

to bongo...

je to OOT ale neda mi ... dobre som sa pobavil na tom tvojom prispevku :) :) :) ale takto som bol asi pred vyše rokom aj ja.... takže zatial čitaj čitaj čítaj.... postupne všetko pochopiš a mnohí ti aj poradia...

Jaro

• 2 týdny později...
Odesláno

Vážení,
jsem přihlášená na Mplaye 3. a 4.5. - místo bez noťase. Vzhledem k privátním okolnostem toto své místo nabízím tomu, na koho už nevyšlo.

Pokud by měl někdo zájem, můj mail je viditelný, může mě přes něj kontaktovat a můžeme se domluvit.

Odesláno

Tradeři z Brna
Mám prosbu kdo jede na MPlaye z Brna v pondělí 2.4. a bude se vracet zpět v tento den do Brna. Jestli by mě mohl vzít sebpu autem? Autobusem je to značně nepohodlné a časově nepraktické. Díky za ochotu.
Everest

Odesláno

Cau lidi,
pro jistotu (v zivote a v trhu se muze stat cokoliv ;-)) to zkusim: kdyz byste nekdo mel zajem prenechat mi misto na MPlayovi na 2.4.2007 (tj. ten prvni den), mam vyrazny zajem... diky za informaci.

-- Mirka

• Vytvořit...