Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 188
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Ano ale je tam celkem velky poplatek a penize muzou jit i mnohem dele nez 7 dni... Vse vyreseno..nekdo Vam to vlozi v CR na ucet a ja mu to vratim az dorazim na seminar. Letenky zamluveny... zacinam strihat meter ;)

diky Pepa

Odesláno

ahoj 14mpion: taky bych to mohl poslati jen z uk uctu...jestli jsi v uk( ja jsem london-cricklewood), mohli bychom poslat platbu spolecne a tak zaplatit pouze jeden poplatek za prevod...a take bychom se popravde mohli nekde sejit a vyresit to mimo diskuzi..napis mi prosim na mail...dekuji a mej se moc fajn!

Odesláno

Ano. Dakujem. Uz mi prisiel mail. To som sa registroval narychlo v robote, tak som si nebol isty ci spravne.
A nechcem aby tu niekto robil reklamu, ale viete o neakom najschodnejsom ubytovani niekto?
Neake doporucenie? Mozte aj mne na mail aby sa tu nerobila reklama. A este raz dakujem...
Prajem vela uspechov a dufam ze wsetko dopadne tak ako je naplanovane..
Pekny den

Odesláno

Dobry den,
vcera bola zlava na kurz pri objednani vsetkych 3 dni 20% a dnes uz je len 10%. Je to nejako odstupnovane podla stupajuceho zaujmu o kurzy alebo ako to je? Kurz som si kazdopadne objednal, ale trochu ma mrzi tych 20% :-)
Dakujem za odpoved.
Sidney

• Vytvořit...