Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

roman06
díky

mira_k
jasné Míro. NQ mám taky ok, mohl by sis zkusit načíst data pro TFko? symbol je RLM-MZ1 ...jenom tam mi ty data chybí, jestli zaznamenáš stejný problém, dej mi prosím vedět. díky

• Odpovědí 411
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

nojgic,
tak TF mi taky děli problémy .. na prvni nacteni je tam díra jakou píšeš ty, ani reload pres SCH datafeed nepomůže, ale když změním zdroj na reload přes archiv OEC, tak se gap doplní

• 3 months later...
Odesláno

Zdravim uzivatele OEC,

kazdy rok behem poslednich 3 let jsem si musel u OEC znovu submitnout W-8BEN formular k memu zivemu uctu. Tento rok mi neprislo zadne pripomenuti a ani to na mem accountu neukazuje moznost tento formular znovu potvrdit. Ted to resim s jejich podporou. Nema nekdo podobny problem?

Diky

eTaker

• 3 týdny později...
Odesláno

pro eTaker:

na moji žádost mi z help-desku poslali link, který mě navedl na formulář W8BEN s elektronickým podpisem, ten jsem vyplnil a odeslal. Čekal jsem, že mi ještě pošlou něco jako oficiální doklad s celkovým přehledem zisků/ztrát za celý r.2011, ale nedočkal jsem se. Na můj dotaz mi sdělili, že formuláře poskytují pouze traderům z USA a Kanady; jako podklad pro výpočet daně v ČR mám použít měsíční výpisy. Můžete mi poradit, jaké podklady pro výpočet daní používáte? Mám u OEC live účet otevřený teprve od loňska a ještě nevím, jak to přesně chodí.

Díky za radu
Ivo

• 1 month later...
Odesláno

zdravím,
kdo jste na datafeedu Open E Cry, jak vám ted jedou data ? cca 30min ani tick, navic mi ted nejedou ani jejich stránky, jinak net v pohodě, jsem přes připojený přes ADSL T-Mobile

díky za info
M

• 2 týdny později...
Odesláno

zdravim,

v patek jsem byl neprijemne prekvapen, kdy pri pokusu zobchodovat sugar spread s jednou nohou ve 2013 vyskocila hlaska, ze kvuli tomuto obchodu musim kontaktovat tel. podporu, okamzite jsem psal mail, s jednoduchym dotazem co jako, ze to ma znamenat a odpovedi bylo, ze musim opravdu kontaktovat jejich trade desk pres telefon... poslal jsem tedy dalsi, jiz podrobnejsi mail, jestli je tuto telefoni akci nutno provadet nove pri jakemkoliv spreadu s nohou v 2013 a ze by to byla vcelku komplikace atd., jelikoz nejsem v angl. jazyce az tak zbehly... takze uvidime co poslou za odpoved...

chtel jsem se zeptat jestli ma nekdo stejnou zkusenost... jednalo se o muj letosni prvni spread s nohou ve 2013... v minulem roce a pri obchodovani spreadu z 2012 nic takoveho nebylo...

s pozdravem a pranim dobrych obchodu medrico...
  • 1 month later...
Odesláno

Dobrý den, jelikož jsem uzavřel minulý rok ze ztrátou a dávám jsi pauzu tak jsem zrušil účet u OpenCry.
Nyní mi přišel email: Your Certificate of Foreign Status for United States Tax Withholding (Form W-8BEN) is no longer valid. If we do not receive your updated form, the IRS may require Open E Cry to withhold 28% from all sales proceeds and up to 35% from dividend and interest payments.
Nevím jak s tím naložit? A pokud jsem měl ztrátu za celý rok je potřeba podat daňové přiznání?

Děkuju za pomoc.

Odesláno

Dobrý den,

to byl hromadně rozesílaný e-mail, který upozorňoval na vypršení platnosti formuláře W-8BEN. Pokud jste účet zrušil a nemáte v úmyslu dále obchodovat na U.S. trzích, nemusíte se tím dle mého názoru zabývat. Platnost formuláře byste ale měl obnovit, pokud se v budoucnu rozhodnete opět obchodovat a případné zisky danit v ČR, jinak Vám budou zisky automaticky zdaňovány dle sazeb platných v USA.
Na téma daně a daňové přiznání jsou tady stovky příspěvků, záleží na tom, jste-li zaměstnanec a trading jste měl jen jako vedlejší činnost, nebo jste OSVČ, jste-li podnikatel, co je předmětem Vaší činnosti...atd. Obecně lze říci, že pokud jste loni skončil v tradingu se ztrátou, není co danit a k čemu se přiznávat (neplatí samozřejmě pro jiné Vaše výdělečné aktivity, o nichž nic nevím).

Ivo

• 2 months later...
Odesláno

Dokázal by mi někdo poradit jak zadat vyčkávajíci příkaz u GZT platformy?

Potřebuji, aby se mi uskutečnil obchod, když zrovna nemohu být u počítače.

Hledal jsem v nabídce programu GZT. Nabízí to spousty ORDERS, ale žádný který by se mi hodil.

Příkaz by měl vypadat nějak takhle:

SELL MARKET at 10:00(at OPEN BAR) 1 RLM-MU2 LMT 500 USD OCO 1 RLM-MU2 STP 150 USD TRIG 100 USD TR 150 USD Once

Problém je v tom, že mi všechny možnosti programu nabízí realizovat obchody v nějakém čase, za cenu kterou si předem stanovím.

Ale já potřebuji, aby se mi v 10:00 hodin otevřela pozice za aktuální cenu na trhu. Nedokáži přece vědět jaká bude cena v danou dobu.

Jestli by mi někdo dokázal poradit jak s tímto problémem u OEC, tak budu moc vděčný za radu.

Díky, Captain

Odesláno

to MNovak: Uuuuuuuf, tak jsem na to konečně po několika hodinách přišel!

Už vím jak zadat vyčkávající Market příkaz i se SL a PT.

Stačí si otevřít další okno(EXTENTED ORDER OPTIONS) a upravit čas vstupu.

Captain

• 1 month later...
  • 1 month later...

• Vytvořit...