Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 411
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Podepsal jsem formular W8-BEN a dneska uvidim, vcera to jeste hlasilo porad to same.
to Airmike - myslim, ze zaden LMT order jsem tam nenechal, protoze mezi aktivnimi prikazy mam prazdne pole a navic kdyz vypinas program, tak te informuje o poctu provedenych prikazu a o poctu stale aktivnich a tam je 0.

Odesláno

Jen nejak nerozumim te hlasce,co tim mysli? Jeste se s tim nikdo nesetkal?
Pri nakupu: Max long (pri prodeji short) position sum=0, order would make position 1
Jak jsem psal, v nastaveni DOM jsem nic nemenil,v patek jsem obchodoval normalne a od pondelka mi to hlasi toto. Tak doufam,ze to bude tim nepodepsanym W-8BEN. Jen by me zajimalo, za jak dlohou dobu po podpisu by to teoreticky mohlo fungovat, abych vedel, ze problem je nekde jinde.

Odesláno

raulicek,
ověření W-8BEN jim trvá 1-2 dny (dle jejich supportu). Jinak nejlépe pak zkusit jejich live help na stránkách OEC, reagují tam docela rychle a me tam vždy pomohli. Takže klidně to zkus hned dnes, že si form podepsal, ale hláška přetrvává, oni ti přes číslo accountu ověří, kde je problém.

M

Odesláno

raulicek

no ja som prave podlatej hlasky usudzoval, pretoze ku kazdemu uctu sa mozu nastavovat limity , pre nejake zlozitejsie monejmanazmenty, mne nevezme do orderbooku order vtedy, ked tam uz mam nejaky setup pre dany instrument ktory ma povoleny limit x kontraktov a ked priravujem dalsie vstupy vystupy tak dalsie nevezme. prave preto ze limit prekrocil hranicu x a error znie povoleny limit pre kontrakty je x ...

Odesláno

Tak jsem s nima vcera odpoledne chatoval, a borec potvrdil, ze to je nepodepsanym W-8BEN a dal mi mail na nejakou osobu, ze mi pomuze. Tak jsem mu psal, ze jsem v utery podepsal na urcitem odkaze W-8BEN, tak mi napsal, ze to tam nikde nevidi a poslal mi novy odkaz, pak potvrdil, ze je to OK. Vcera mi to prikazy jeste nebralo, ale dneska uz to slapalo. Diky vsem za pomoc.

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím,

dělám spready v platformě, ale někdy se stane, že nemůžu určitý specifický spread v nabídce najít (naštěstí to je velmi zřídka). Nevíte jak to pak řešit? Dík.

J.

Odesláno

vinnie: zdravim, obchoduju momentalne jen spready taky pres OEC a najdu vzdy vsechny kombinace, ktere potrebuji, akorat, ze jsou prohozeny jednotlive nohy, tak to resim tak, ze proste misto nakupu spread prodam a pri ukonceni pozice koupim zpet, jinak myslim nejde vyresit nebo jsem se po tom aspon nepidil... doufam, ze jsem to napsal srozumitelne...

s pozdravem medrico

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,

taky právě zkouším spready v SOL platformě a stalo se mi, že jsem některé spready nenašla.
Např. Wheat Dec11-Jul12.

Můžete vyzkoušet, jestli tam tento spread je?

Děkuju
K.

Odesláno

kefrin: zdravim, ted jsem se dival a ten spread tam je, otevri si lookup a do pole symbol napis specifikaci pro tento spread, ktera je ZW FTS +Z1,-N2 a je to... jak jsem psal vyse nekdy musis prohodit plusy a minusy, abysi spread nasel a tim padem spread prodat misto nakoupit, ale to je jen detail a neni to tento pripad, tento je klasicky...

doufam, ze jsem to popsal srozumitelne s pozdravem medrico

• Vytvořit...