Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
nechci zbytečně zakládat nové vlákno,ale mám dotaz ohledně stáhnutí Javy.Na novém pc jsem instaloval windows package 2 a nejde mi stáhnout.Před instalací tohoto balíku se mi na min. pc bez problému stáhla a vše fungovalo. Tak sem se chtěl zeptat jestli náhodou nikdo neřešil podobný problém a pokud ano,tak jak ho vyřešil (jsem IT blb a postupoval sem dle návodu k package 2).
Díky za radu

Kahiros

• Odpovědí 93
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,

Jen jsem se chtěl zeptat jestli se již podařil někomu backfill ze 4.12. kdy byly problémy z daty. Napsal jsem na IB, ale dostal jsem odpověď v tom smyslu, že o nemožnosti udělat backfill vědí, pracují na tom jak nejlépe umějí, ale zatím nic a neví jestli se jim to podaří.
Jsou nějaké zkušenosti z minulosti? Ze 4.12. mám jen data do cca 16:00 a zatím nevím jak je opravit.
Díky za info.

Přeji hezký den
Zbyněk

• 2 týdny později...
Odesláno

Preji hezky den,
pouzivate nekdo s IB platformou TSim+?
Kdyz jsem si ji spustil po instalaci tak mi to hlasi Component Tws.ocx or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid.
Nevite co s tim? :(

Odesláno

Fenix: Viz vlakno o propojeni TWS a TSim. Kratce - je potreba nainstalovat jeste nejake API k TWS, ktere obsahuje i soubor tws.ocx. Melo by to byt k nalezeni na strankach TSimu. Ale je to uz rok, co jsem to rozbehaval, nevim presne.

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny a přeji pěkné, zdravé trendy. Když jsem se chtěl dnes (02.01.07 v 15,15) připojit k TWS, tak se sice screenshot IB objevil, ale zmrzlý, bez života, Sierra to samé, na Tsimu nuly. Poté se objevila zpráva od IB.

3070

• 3 months later...
Odesláno

Ahojte
chcel by som zapnut "IP Restrictions" pre jeden ucet, predpokladam ze na ten hlavny ucet to nefunguje kedze tam taku moznost nemam, neaktivoval niekto dalsi individual account (2-nd user) nemate tam moznost tomu loginu pridat ip adresy z ktorych sa moze prihlasovat? alebo je to tak ako pisu v napovede ze je to len pre typy uctov AMO,IM,BM,BFCO
Dik Dusan

• 4 týdny později...
Odesláno

V pátek se mi "nabídla" Java, že je nová verze. A když jsem jí nainstaloval, tak se mi při obchdování opcí místo řeckých písmen ukazují jen čtcerečky. Máte také někdo podobný problém? Na pc mám Win2k.

Odesláno

Dobry den

Zrovna jednam s jiným borkerem nez s IB velice me zaujal.

Pokud bych od nej presel a stahl veskere finance z uctu u IB co se stane??? IB ucet zrusi? nebudu mit jenom data?

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím všechny,
nevíte prosím někdo, jak se v TWS mění obchodovaný měsíc. Před pár dny mi to nabídlo rolování a ted nevidím v platformě údaje(position , size bid ....)
Díky

• Vytvořit...