Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer,
prosím o radu,mám ostrý učet u IB,stažený a nastavený TWS, při ověřování funkčnosti sw.jsem chtěl nakoupit na
eminy YM,ER2 ,ale bez úspěchu. Píše mi to "No Trading Permission,Account Reguirements".Co jsem udělal špatně?

• Odpovědí 93
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

nevim co jste si pri zakladani uctu zvolil, ze muzete nakupovat. Dale bych se podival zda zadavate spravne zkratky pro nakoup komodity a cim to zadavate. jestli primo v TWS nebo pres nejaky jiny program. Posledni sanci je se dotazat na IB pokud uz nikdo neporadi z fora. Urcite budou ochotni, jen se toho nebat.

Odesláno

Učet jsem otevíral podle návodu od Tomaše (angl.moc nevládnu) s kontroluji v ůčtu.TWS nastaveno podle manualu od Tomaše a příkazy zadány přimo z TWS také podle manualu.
Děkuji za ochotu.

Odesláno

no zadavani pres TWS neporadim. takze pokud se vazne nekdo neozve co a jak, tak se pokusit napsat na IB neo jeste zkusti programek Tsim+, kterým se daji zadavat prikazy pohodlneji. Zkuste na to mrknout

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý večer,

do IB jsem už psal, ale přesto by mě zajímalo, jestli se už někdo setkal s tímhle:

když spustím TWS a dám zobrazit nějaký graf komodity z GLOBEXu (ES, ER2, NQ) data od začátku obchodování do okamžiku spuštění TWS chybí.
Stejně tak v chartovacím sw (Ensign) - data od začátku dnešního obchodování do okamžiku spuštění nejsou, resp jsou trochu nesmyslná (rovná čára a konstantní volume)
Komodity z ECBOT (YM, ZG) jsou v pohodě.

Má někdo podobný problém, nebo jsem v tom sám?

• Vytvořit...