Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 173
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

davam do pozornosti jednoduchu a zaroven zaujimavu stranku larryho williamsa a jeho indikatora %r
williamspercentr.com/
na pravej strane je moznost registracie, kde vam poslu na mail zakladne jednoduche lekcie systemu
v priebehu 7 dni
v pripade ale ze nemate chut cakat tak tu je zoznam :)
williamspercentr.com/lesson1
williamspercentr.com/lesson2
williamspercentr.com/lesson3
williamspercentr.com/lesson4
williamspercentr.com/lesson5
williamspercentr.com/lesson6
williamspercentr.com/lesson7

ako spravne pouzivat indikatory je popisane na zalozke
Trading Today With %R
williamspercentr.com/trading-with-percent-r
hned v prvych dvoch odstavcoch
osobne si myslim ze je to velmi uzitocna informacia
prajem prijemne citanie :)

• 1 month later...
  • 2 months later...
Odesláno

no hlavne mam blby pocit z toho clanku, ze nie vsetky myslienky su len larryho ..
par rozhovorov s nim som uz precital a z tohto mam taky zvlastny pocit akoby niektore slova neboli jeho ..

Odesláno

krakra malo o larrym citas .. on svoj vypis mal .. na svojej stranke .. za posledne roky .. lenze potom sa ukazali taky ludia ako ty .. co len rypali a rypali tak sa na to vykaslal a stiahol ich .. ja som ten zoznam videl tazke viem ze existoval .. ale mat rypacov typu ukaz lebo ti neverim tiez sa na to vy...

a dalsia vec, ked sa zucastnil robinson cupu a bol vysetrovany kvoli udajnemu podvodnemu obchodovaniu pretoze a nic vyzetrovacia komisia nezistila tak asi tazko je to len skolitel ale ma za sebou aj realne zaznamenane vysledky

Odesláno

Dobrý den! Vážení pánové,dokonale se bavím! L. W. je povinen o svém obchodování podávat informace,které jsou veřejně přístupné v takovém stavu,že je výpis zbytečný. Co se týče rozhovorů,jsou česky.Překlady anglických rozhovorů traderů je kvalita sama o sobě.Proč si informace neověříte? Vše co mne zaujalo v knihách si ověřím ve skutečnosti. Dokonce i dostanu odpověď na otázku v češtině v on line rozhovoru.

Odesláno

to profesor:
v principe si nemusim nic overovat .. clanok je napisany ako je a budu ho citat ludia, ktori si ho overovat nebudu .. a o to ide ..

to krakra:
tak co sa tyka robins cup-u, zacina sa na 10 tis, ako v kazdej takejto sutazi
a popis ako obchodoval ma v knizke
Long-Term Secrets to Short-Term Trading, ktora je aj prelozena na financnikovi
podobnym stylom nedavno vyhral ziak larryho Andrea Unger, ktory v jednom z rozhovorov potvrdil, ze obchodoval
podobnym principom ..
www.robbinstrading.com/worldcup/standings.asp

Odesláno

To alesik:
To že Larry někdy v roce 19.. vydělal balík je dneska už nepodstatné, důležité jsou současné výsledky.
Je dobře že Andrea Unger vyhrál, alespoň to znamená že má smysl studoval Larryho Williamse.

Odesláno

Nedávno bol s Larrym Williamsom rozhovor v časopise Profit (slovenský) a autor článku sa ho pýtal, čo je pre neho motiváciou, keď ešte aj v sedemdesiatke a takmer po polstoročnej obchodnej kariére stále obchoduje. Odpovedal, že peniaze a výzva pokoriť trh. Zaujímavá však ale bola informácia, že minulý rok zarobil 298 miliónov USD. Zaujímavá z toho dôvodu, že už som počul rôzne čiastky, ale táto je zatiaľ najvyššia, čo sa týka tradera obchodujúceho vlastný účet. Inak veľmi dobrý článok...

Odesláno

alesik Napsal:
-------------------------------------------------------
ja som ten zoznam videl tazke viem ze
> existoval

Pametas si, ake obchody boli v tom vypise? Myslim tym, ci obchodoval intraday alebo pozicne?

• Vytvořit...