Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím tomnes,
keďže psychoógia je tým najdôležitejším, čo ovplyvňuje jednanie a aj výšku konta tradera (60% výsledkov je psych.), tak druhým najdôležitejším faktorom je MM (30%). Možno by nebolo od veci venovať sa v ďalšom titule druhej najdôležitejšej stránke obchodovania aj s popisom skúsených obchodníkov a Vašimi skúsenosťami. V každom prípade sa teším na ďalší titul z ktorejkoľvek oblasti.
S pozdravom Vlado

• Odpovědí 155
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

To Tommes:
urcite by bylo skvele vydat dalsi knihu. Vydali jste knihu na tema psychologie, urcite bych privital i knihu na tema MM a trading strategie.

Preji mnoho uspechu!!

Libic

Odesláno

Tomasi,

myslim ze MM a hlavne ruzne aplikace, strategie a priklady PS by se hodilo. Doufam totiz, ze i ostatni presedlaji na vice nez 2 kontrakty a toto tema je tedy aktualni. Ale nechme hlasovat. Jedna anketa tu je. Vytez je psychologie a v zavesu je MM.

Odesláno

Take bych se pridal a hlasoval pro knihu o MM a taktez me napadl nejaky prehled nejpouzivanejsich obch. strategii. Skvela by byla kniha na Elliottovy vlny ale to asi nebude moc realne :)

• 2 týdny později...
Odesláno

Kniha o MM a PS by byla moc prima-urcite jsem vsemi deseti pro!!!Super by byla ale take napriklad publikace na tema backtesting nebo Pravdepobnost v trzich...
Co se tyce strategii tak si sam myslim ze jich je tolik ze jsem ja osobne zahlcen a spise informace z oblasti kdy do trhu vzstoupit momentalne vyhazuji nez prijimam :)
Moc by me zajimaly spise kuprikladu ruzne pristupy jak kontrolovat pozice (i multipozice) ve kterych jiz jsme (a treba aktualne i za pomoci mfe mae)...jakkoliv i na bazi nahodnych vstupu...

• 3 týdny později...
Odesláno

To Financnici:
trosku se tu rozebirala mozna tema na dalsi e-book a rad bych doplnil jeste jedno velmi dobre tema. Jedna se o vyber trhu, tzv. market selection. Kazdy trh ma svuj natur, kazdy trh ma sva choppy obdobi, volatilitu, rozebrat relative strength atd. atd. Jednoduse receno, polozit nejaky dobry zaklad pro cteni trhu, na zaklade ktereho bude student nasledne schopen analyzovat kdy dany trh obchodovat a kdy neobchodovat a jak dany trh obchodovat.

Preji mnoho uspechu!!

Libic

Odesláno

to uz je take spise ale komplexne dane systemem a nejenom trhem kdy trh obchodovat a kdy ne...to uz by byla obsahla publikace:)) Ja abych se priznal jsem porad na strane publikace o MM, ctu si ted knihu od ryana Jonese The trading game...

www.amazon.com/Trading-Game-Playing-Numbers-Millions/dp/0471316989/sr=8-1/qid=1171990116/ref=pd_bbs_sr_1/105-0214398-5113206?ie=UTF8&s=books

Mohu rici ze jsem z toho hodne nadseny a mohu vrele doporucit!!!

Odesláno

Mimo mísu.

Zítra 27.2. 07 je v Praze přednáška v Nové Akropoli na téma: Jak překonat strach? na Sokolské 29 v 19:00. přednáška je i v dalších městech. viz akropolis.cz (Brno 6.3.)
Snad to bude zajímavé a někomu pomůže.

Bergson

• 4 týdny později...
Odesláno

Dobry den,
pred casem jsem platila za knihu (cislo uctu 344******/2400), ale nedosel mi zadny mail ani odpovedi na me mailove intervence - mozna konci maily ode mne ve spamu u vas, nebo maily od vas ve spamu u meho providera? clovek nikdy nevi, tak prosim o odpoved touto cestou.

Diky

-- Mirka

Odesláno

Hezký den,
e-maily od Vás skutečně nedorazily, tj. děkujeme že se ozýváte touto cestou.
ebook jsem Vám posílali 16.3.2007. Dnes jsem Vám poslal e-mail znovu, tak věřím, že dorazil - první patrně pohltil nějaký spamový filtr, což se bohužel čas od času stává.
Petr
Finančnik.cz

• Vytvořit...