Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
chci se připojit se stejným problémem k Františkovi - je to už více než 2 týdny co platba proběhla (taky přes eBanku), ale ebooka mi nepřišla. Můžete to, prosím, ověřit? A reagujete někdy na emaily?

Díky, Beáta.

• Odpovědí 155
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Dobrý den,

předpokládám, že půjde o stejný problém jako u Frantička. Některé free emailové schránky polykají rozesílanou ebooku jako spam a tudíž jí nedoručí. Brigádník samozřejmě vaší objednávku také prověří, případně pošle ještě jednou.

Odesláno

Beáto,
e-mail jste posílala ve středu 29.11. v 11:21, odpovídal jsem Vám v neděli 3.12. ve 14:37. Tj. samozřejmě, že na e-maily reagujeme, myslím, že odpověď v rámci 2 pracovních dnů je něco, čeho se jinde dočkáte jen velmi sporadicky, takže myslím, že tyto narážky nejsou na místě.

Vaše odpověď na můj e-mail zatím nedorazila, tj. zkuste se prosím podívat do své mailové schránky a můžeme vše vykomunikovat klasickou cestou přes e-maily.

Děkuji,
Petr Podhajský

Odesláno

Petře,
Váš email jsem neobdržela. Omlouvám se za tu narážku, nebyla na místě, ale v mém případě to není poprvé, co jsem se snažila s Vámi komunikovat přes email a nedošla mi žádná odpověď. Chci věřit tomu, že je to jenom technický problém, jen nevím jak z něj ven. Můžete mi, prosím, ten email přeposlat na jinou adresu: lobea@tiscali.cz?

Děkuji, Beáta

Odesláno

Ano, Petře, email dorazil, tímto potvrzuji příjem ebooku a ještě jednou děkuji. Jsem ráda, že se to vyjasnilo.

Chyba nastala filtrací přijímané pošty na daném serveru, proto emaily nechodily. Změnila jsem email a všechno funguje.

Zdravím, Beáta

Odesláno

zdravim tradery, tak si ted procitam tuto publikaci a chtel bych se zeptat jesy autori knihy necerpali informaci i hodne z knihy Myslenim k bohatstvi od N. Hilla ? tu knihu sem precet, je dobra, a tak se ptam ze tady schledavam podobne poznatky, cos je jinak dobre si vse zopakovat u ucelit

• 3 týdny později...
Odesláno

zdravím,
také bych rád poděkoval za knihu, která mě opět posunula o kousíček dále. Je to skvělé čtení plné rad a zkušeností.
Děkuji a přeji Vám, aby se sekce Finančník dále rozvíjela alespoň stejným tempem, jako bylo tomu do posud.
Ještě jednou díky
Jirka

Odesláno

Zdravim,
kniha je skutecne velmi dobra. Je velmi prakticka, narozdil od mnoha teoretickych knih. Kniha splnila moje ocekavani. Rozhodne bych privital dalsi knihu, ktera bude s tradingem souviset. J.Nowak a Financnici maji hodne co rici a je skoda, aby si sve znalosti nechali jen pro sebe.

Premyslel jsem, ktera pasaz se mi libi nejvice. Zatim vsechny hodnotim jako velmi dobre, kazda ma svuj velky prinos a kvalitu. Pracuji s knihou kazdy den, step by step.

Preji vsem mnoho uspechu!!

Libic

• 3 týdny později...
Odesláno

Zajimalo by me jak hodnotite (pokud uz lze) rozhodnuti, ze knihu vydate jako eBook. Zda se to vypaltilo, jestli ste treba spokejeni s poctem objednavek a zda se treba neobjevilo (ve vetsi mire) ilegalni sireni. Pocitate s dalsi knihou v elektornicke forme? :)
Jinak se pridavam ke spokojenym ctenarum teto knihy :)

Odesláno

Dobrý den,

po warezech nesurfujeme, takže netušíme - snad se všichni k ebooce postavili férově a nikde jí nešíří. Počet objednávek byl relativně přiměřený, zatím vše vypadá že funguje jak jsme doufali a že se ebooka snad nikde nešíří, takže pokud to takto vydrží, mohu rozhodně slíbit tento rok dalších pár zajímavých titulů formou ebooky. Pokusíme se zpracovat řadu námětů, na které se nás nejčastěji ptáte. Můžete případně dávat své náměty i sem.

Odesláno

Zdravím,
tak jsem dnes též objednal ebooku a provedl platbu převodem na účet a už se nemůžu dočkat na nové info, doufám, že ji najdu na emailu co nejdřív, abych měl na víkend co číst...:o)

Díky

Ax

• Vytvořit...