Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

TomasN,

nechme se prekvapit :-) Mozna jsem naivni, ale ja osobne porad trochu verim, ze se u nas jeste slusni lidi najdou. A jak psal Petr, kazdy, kdo to myslim s tradingem vazne, by nemel mit problem zaplatit 250,- kc. Snad je vetsina ctenaru na financnikovi opravdu takovych, jak doufame :-)

• Odpovědí 155
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

naprosto souhlasim. vasim businessem neni psani knih a starani se o ochranu. a pokud lidi nesjou ochotni utratit par korun, v tomto pripade asi 11$ (coz je jako pouhy net profit 2ticku na ER2) tak to s tradingem nemuzou myslet vazne.

Odesláno

TomasN
v tomhle bych dal za pravdu tomnesovi, kdyz si procitas forum a chodis na setkani,kurzy, tak potkas spousty lidi kteri jsou zapaleni do tradingu a mysli to vazne. tech lidi je dost. a vsichni zacinali od piky a dnes vydelavaji. nemyslim si ze by si dali praci s tim to tahat nekde pres P2P. jsou nauceni za informace si zaplatit. rekneme ze k financnik.cz pristupuji jako k takove "almamater" a i kdyz uz vydelavaji penize, tak sem stale pisi, odpovidaji zacatecnikum i kdyz nemusi. osobne si myslim ze ten experiment dopadne dobre. tak se nechme prekvapit jestli bude jeste dalsi ebook

Odesláno

Osobne bych se nebal. Financnik ma velikou ctenarskou zakladnu a je nanejvys pravdepodobne, ze se najde skutecne dost tech, kterym nebude cinit nejmensi problem 250 Kc "obetovat". Jakakoliv ochrana nema smysl, protoze skutecne jen obtezuje uzivatele - viz ebook k tradingu s IB (ochrana mne obtezovala, tak jsem ji behem cca 5 sekund bez problemu odstranil - ciste pro svoji potrebu - totez dokaze i kazdy, kdo bude mit v umyslu nejaky ebook ukrast a sirit; slusny uzivatel bez hlubsich znalosti IT bude jen zbytecne zdrzovan).

Jsem presvedcen, ze je na financniku dost lidi, kteri si za kvalitni informace zaplati, zvlaste pak, kdyz jde o ebook, ktery nestoji 1500 Kc, dokonce ani 1000, ani 800, ani 600 a dokonce ani 500 nebo 400, ale jen 250 Kc. ;-))) (chybi uz jen bonus "zcela zdarma" pri objednani do 15 minut od precteni ;-)) Uz ted se tesim na dalsi podobne projekty a pevne doufam, ze jich nebude malo. Drzim palce.

BTW jen informativne - na Internetu se _neda_ nikde stahnout (nebo o tom nevim) kniha "Tradingem k bohatstvi". Neautorizovany preklad, ktery se da stahnout, nema s nasi knihou nic spolecneho a je absolutne priserny a misty naprosto chybny (staci porovnat).

Odesláno

TomasN,

pak byste si neměl nechávat pro sebe jméno toho člověka. Dopouští se totiž pravděpodobně trestního činu a je třeba takovéto kroky řešit přes patřičné orgány. Je skutečně smutné, že se takové věci dějí. Člověk, který něco takového dělá je v mých očích veliký chudák a jedno takovému mohu garantovat - nikdy neuspěje s podobným myšlením v tradingu.

Odesláno

Musím se připojit se slovy díků autorům za dobrý počin. Ebook je objednán, příkaz k platbě odeslán. Nicméně, ikdyž je internet můj chleba a jsem spíše propagátorem technologických novinek, musím říct jeden postesk na adresu formy. Mám totiž daleko raději klasické knihy, nejlépe s pevnou vazbou (ano, až tak jsem konzervativní) a raděj si připlatím za takovouto formu. Nerad čtu knihy v PDA nebo monitoru, takže stejně si ji vytisknu, ale už to nebude ono. Totéž platí o měkké vazbě Elderova překladu, pevná by mu slušela daleko víc a o moc dráž by to nepřišlo (vím o čem mluvím)..
Nechci ale jen kverulovat, chci hlavně poděkovat a říct, že si MOC vážím Vaší práce.
Děkuji Vám!!!

Radovan

Odesláno

Taktiez velmi pekne dakujem.
Uz som si objednal a uz som chcel aj rovno zaplatit, ale pri registracii platobnej karty na paypal to nejako zlyhalo. Snad to v tom paypale chytro vyriesia, aby som mal knihu co najskor.

Sidney

• Vytvořit...