Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po několika měsících sebevzdělávání se i já připojuji se svým příspěvkem k této knize. Můžu říci, že team Financnik.cz opět odvedlu výbornou práci a myslím si, že bychom jim měli být všichni vděční. Copak jste někde zažili takovou ochotu pomáhat druhým? Já tedy ne :)

Hodně zdaru!

• 1 month later...
  • Odpovědí 155
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Uživatele karelk jsem ze setkání vyškrtl - píši to jako upozornění pro ostatní.
Setkání je pro aktivní diskutující, což neznamená, že stačí vygenerovat 25 příspěvků bez hodnoty. Tímto způsobem si akorát vysloužíte v diskuzi trvalý ban.
Diskuze opravdu není chat a pokud nemáte co napsat, tak prosím nic nepište.
Petr

Odesláno

Zdravim,

Chtel bych se zeptat kohokoliv,kdo procetl Kompletniho pruvodce psychologie obchodovani a muze rici jak moc se tohle odlisuje od " velkeho serialu o psychologii" tady na financniku. Neptam se z duvodu usetreni 250kc :), to jiste ne, jen ciste teoreticky, protoze kdyz vidim osnovu ebooku, dost mi pripomina obsah psychologie zde na serveru.

Jdu pokracovat ve studiu candlesticku od Steve Nisona :). Doporucuji vsem co to mysli se svickama vazne ;).

Diky a good luck.

Viktor
Odesláno

Diky JenaL za nazor.V te ucelenosti je velka pravda. Neni nadto mit jakkykoliv studijni material v nejake dobre srozumitelne a logicky usporadana forme. V tradingu to plati dvojnasob.

Preji dobrou noc,

Viktor
Odesláno

TO: 911, RICH,Malcikk,

Dobry den preji.Prvne se chci omluvit za me reakce-chovani,ktere jsem udelal s dobrym umyslem-doplneni 5 prispevku do fora.,ale chapu ze setkani je jen pro vice diskutujici. Takze se jeste jednou omlouvam.Obchoduji necele 2 roky a jsem v tom celem skoro sam,tak jsem se chtel
s nekym sejit-pripadne ziskat kontakty,vymenit nazory a zkusenosti.tesil jsem se na setkani.tak jsem doplnil zbyvajici prispevky.Plne jsem si vseho
vedom- vsech vasich reakci..Preji uspesne obchodovani a hezky den....

Odesláno

To rolex:
Rozdíl mezi e-bookem a seriálem je. Jednotlivé díly seriálu v naprosté většině napsal Tomáš, jeden článek psal Petr a dvě kapitoly John Nowak. Naproti tomu autorem tomu e-booku je John Nowak, Tomáš a Petr spolupracovali. I z toho je jasné, že se nejedná o stejnou věc, nebo o "sebrané spisy". Jsou to dvě různé záležitosti, zabývající se stejnou oblastí. Každá trochu jiná, každá velmi přínosná.

Richard

Odesláno

Diky Rich za nazor.
To je presne to co jsem hledal. Nejaky novy prinos, novy rozum.Ne pouze stejna temata napsana odlisnym slovnikem.Psychologie mne bavi, takze uz se tesim.

Preji vsem uspeny obchodni den,

Viktor
  • 3 months later...
Odesláno

Uz je to déle od posledního příspěvku v téhle diskuzi ale to nic nemění na tom, že jsem si knihu zakoupil a momentálně pročítám. Kniha je to výborná a já za ni fakt moc děkuji. Proto mě překvapilo, že jsem ji našel volně ke stažení na internetu (XXXXXXXX). Kluci Finančníci, vidíte, že u nás ještě stále neexistuje nějaká férovost a smysl pro fair-play.
Jsem s pozdravem

Odesláno

Tak tu adresu alespoň nepiš do diskuse, ne? :(
Ta knížka stojí rozhodně za víc než 250 kaček, pokud za ní někdo nechce zaplatit, tak mu to alespoň neulehčuj.
Jinak smysl pro fair-play je individuální záležitost, může být někdo, kdo si ji takhle stáhne a pak za ní zaplatí ...
Jediné, co mi mrzí, že je to e-book. Já prostě miluju papírový knížky ...

Ještě k tomu šíření - zajímavé by mohlo být každé jednotlivé PDFko digitálně podepsat s nějakým jednoznačným klíčem podle kupce a pak podle toho moci zjistit, kdo to "pustil ven". Ale teď je na to už trochu pozdě ...

• Vytvořit...