Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 247
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Joudazbrd:

Rad bych Ti napsal na email, ale bohuzel Tvoje adresa (a nas vsech) se docasne nezverejnuje a administrator mi bohuzel nepusti zverejnit adresu na sklo.

Nicmene nevim, zda jsi me pochopil. Nejde mi o Best Direct, ale o rozbehnuti dema ProTrader .. podarilo se mi sparovat muj pocitac se vzdalenym serverem, ale nedari se mi rozbehnout grafy ... kolega gereenhorn mi poradil, ze mi tam chybi zadany kontraktni mesic ale me se nedari na teto platforme najit pole kam se zadava ... sice ve vyberu komodit je nabidka napr. ES "plus" H, nevim, ale zda to tak ma byt a takto to hlavne nejede ... Nu jdu si s tim hrat ... -)

Diky za odpoved a pekny den

Pterodaktyl

Odesláno

Zdravím!
Prosím o pomoc na kohokoliv kdo má s PFG zkušenost!Chci začít live (realně) obchodovat ale nevím jak postupovat při registraci a domluvě podmínek , jak přesně to probíhá a všechno okolo toho.
Děkuji předem.
Daryl

Odesláno

daryl:

dekuji, uz se mi to podarilo stahnout a dokonce i nainstalovat a jsem uplne ohromen, presne takovy soft by se mi libil, ale ta cena ....

Nevite nekdo v kolika licencich - na kolik pocitacu - Vam to daji za jeden pausal?
Ten je 50 nebo 60 dolaru?

diky

Pterodaktyl

Odesláno

Ja plánujem. Momentálne iba testujem stratégiu WCCI (každý deň) na ich skvelej platforme TradeMaven. Podľa môjho skromného názoru začiatočníka je to výborná platforma (nielen) pre WCCI.

Pripájam sa k otázke, tiež ma to zaujíma.

majkl

Odesláno

Ahoj BEST DIRECT NAVIGATOR mě vzhledem k backtestingu velmi zaujal. Funguje asi jen na PFG tudiz jsem chtel poprosit nekoho o radu jak si co nejjednodušeji zřídit účet a propojit se softwarem. Škoda, že to nejde přes Finančníka. Díky.

• 2 týdny později...
Odesláno

To:Tomnes,
zdravim, chtel jsem se zeptat, jestli je v teto veci(moznost otevrit ucet u PFG pres Financnik) neco noveho a jestli jeste ne, kdy by asi mohlo byt?
Dekuji za odpoved a preju pekny a uspesny den
Godi

Odesláno

to: vsem,
omlouvam se, uz jsem na to narazil a pochopil jsem, ze muj dotaz byl zbytecny(blby)
Mohl bych aspon poprosit, zda by mi nekdo mohl poslat info jak postupovat pri otevreni uctu u PFG a jake jsou realne podminky k vyjednani?
Diky moc
Godi

Odesláno

proste jim napis ze chces otevrit ucet a oni ti reknou co potrebuji. a na vyjdenavani? no to musi kazdej sam za sebe. ale proste se zeptej kolik je komise a rekni ze chces nizsi. i kdyz jako novacek toho v ruce moc nemas (jako argumenty)

• Vytvořit...