Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj.
Dotaz na toma.
Chtěl sem zeptat jak to vypadá s tím PFG na finančníku a jestly je něco nového.
Pokud ano tak kde se mohu dozvědět jak a kde je možnost se zaregistrovat přes finančníka.
Děkuji Dave ;) ;) :)

• Odpovědí 247
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to: Greenhorn
prosím tě Jaroslave, provozuji demo PFG BEST PROTrader, ale nemohu zobrazit ER2 na grafu. Nevím jestli neznám správnou zkratku, nebo co.
Jak jsi to udělal?
TAO

Odesláno

Ahoj .
Tak zas sem toho tolik neřekl ne?
sem se jenom zeptal !
Tak uz mlčim no ale myslel sem že je to diskuze od toho aby my jsme se ptaly a nekdo nám odpověděl
911.tak ale díky za odpověd.

Dave ;) ;)

Odesláno

Bohužel nic nového. Stále čekáme na dokončení registrace PFG u ČNB. Je obecně známé, že obdobné procesy nejsou v naší zemi zrovna snadné a rychlé.... a že vyžadují nekonečnou trpělivost... snad se jednou dočkáme....

Odesláno

Dobrý den,
nevím proč, ale nemůžu se dneska připojit. Používám BEST PROTrader DEMO v.1.96. Interent je OK. Zkoušel jsem reinstalaci, založit nový účet a nic nepomáhá. Nevím jestli je chyba někde u mě nebou brookera a nevím, jak to napravit. Odpověď jsem zatím od brookera nedostal.
lukyno

Odesláno

Mám dotaz.Jestli někdo obchoduje live přes BestProTrader platformu,jeli rozdíl mezi DEMO a LIVE v zadávání příkazů,SL,posun SL,plnění příkazů,popř.komunikace,zaslání a výběr $ na účet z účtu PFG atd.
Díkuji Daryl

Odesláno

V pondělí a úterý (5-6. března) jsme jel na demu BEST PRO Trader.
Byly tam děsně pomalé odezvy. Měl někdo z Vás podobnou zkušenost?
Psal jsme na PFG a řekli mi, že mají nějaké problémy, ale rád bych si byl jist jestli chby není u mně. Zvláště když si chci u nich otevřít účet.
Díky za reakci.
TAO

Odesláno

To 911,
no ano, vlastně ten systém nereagoval promptně a trvalo několik sekund než se přepnuly okna a taky příkazy byly zpomaleny.
No skoro myslím, že nestačí 1MB linka na internet.
TAO

• Vytvořit...