Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím ,

rád by som sa spýtal skúsenejších či PFG fast alebo pro , ktoré z nich je lepšie a či májú lepšie dáta na menších TF 1 min a resp.tick ako IB so SIERROu , resp . či by ste mohli poradiť brokera aj splatformou ktorý ponúka kvalitnejšie dáta na 1min TF a tik TF ako IB za prijatelnú cenu.....
Ďakujem . Jaro

• Odpovědí 247
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

AxemaneX,
pro papertrading nemusíš zakládat účet. Stačí pravidelně obnovovat DEMO.
8. 12. jsem dával do tohoto vlákna odkaz na download platformy a na formulář k založení DEMO účtu.
O reintalacích jsme v tomto vlákně také diskutovali.

Mnoho zdaru. Greenhorn.

Odesláno

Dobrý večer všem...
Zaujala mě věta, že se dá přes DEMO dělat papertrading v podstatě zdarma.. tak jsem se podíval na stránky PFG a našel jsem tam, že jen určité komodity např. u ER2 to není možné, ale např YM jde ..je to tak, nebo se pletu????

Odesláno

radusor,
DOM nezavisi na Sierre. sice IB nepouzivam ale urcite jejich nejaky frontend DOM bude umet. mozna BT. nevim jak u tsimu. no a v DOM mate hodnoty bid ask

Odesláno

Dobrý den všem...
Jen se chci zeptat, kde mají na stránkách PFG nebo kdekoli jinde zmínku o marginu na ER2 za $500 ??? a komosi 4,4 RT jak je psano v tomto vlakne.... nikde jsem to nenašel.. já našel na stránkách PFG margin na ER2 E-MINI RUSSELL 2000 - INITIAL: 3,375 Maintenance: 2,700 ...

Odesláno

Zdravím,
jestli tomu dobře rozumím, u PFG je možno stáhnout a registrovat demo a pro papertrading od nich stahujete data grátis? Co se týká té několikeré přeinstalace dema, to není asi moc košer, co? :)

Ax

Odesláno

Zdravím,

pořád to vázne na registraci PFG v ČR u ČNB. To je bohužel trochu zdlouhavější proces. Počítám, že by to ale mělo být každou chvilku, skutečně už je to krátkodobá záležitost. Na Mplaye pak pravděpodobně přijede i náš broker z PFG, takže pak mohu na něho odkázat i osobně :-)

• Vytvořit...