Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

mám v tom trošku chaos. o jakém PFG se tady mluví? jak jsem tu někde psal, tak Woodie propaguje PFG Kelly ( www.pfgkelly.com/ ), keří nabízí platformu Best Direct ... , ale přitom je tu spusta odkazů, týkajících se hlavně poplatků, jako třeba marginy na PFG Best ( www.pfgbest.com/ ) .
psal jsem si o info do PFG kelly, abych vyzkoušel jejich soft a zpátky se mi ozvaly z PFG Best. ví někdo, jak to tedy je?
díky za info

• Odpovědí 247
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Kingie and all:

to je divný. pokud se tedy bavíme o PFG Best, tak tito mi odpovídali na první mail asi po týdnu a na další tuším 2 maily, které jsem psal v době jejich pracovní doby, takřka obratem. s tím loginem ti já nepomůžu, ale mimo jiné mi psali:

- poplatek za intraday obchod E-miny je 4,5o $ "per round-turn" pro jiné je to 5,25 $
- marginy pro E-miny jsou 25 % z Initial Margin a ty najdeš tady: www.pfgbest.com/traders_tools/research/margins.asp
- min. fundování účtu 3000 $ s min. zůstatkem na účtě 2000 $
- za platformu podporující WCCI včetně dat 119 $ za měsíc

doufám, že jsem to dobře přeložil, jinak bych ti mohl přeposlat email ať si to přeložíš sám.

dotaz : to "per round-turn" je myšleno jedním směrem? takže poplatek za obchod celkem 9 $ ?

příjemný víkend všem
Ouklend

Odesláno

Je to stejná firma, patrně jiní "reprezentanti". Ale všechno to je jedno "PFG". Komise "RT" znamená oběma směry. Tj. poplatky za eminy jsou 4,50 komplet.
Petr

Odesláno

petr Napsal:
-------------------------------------------------------
> Je to stejná firma, patrně jiní "reprezentanti".
> Ale všechno to je jedno "PFG". Komise "RT" znamená
> oběma směry. Tj. poplatky za eminy jsou 4,50
> komplet.
> Petr

děkuji Petře za vyčerpávající odpověď (tu)

Ouklend

Odesláno

Jsem tu krátce, a finační trhy sleduji taky jen krátce. Ale PFG worst z osobních zkušeností vůbec nedoporučuju. Nevím teda o žádnem super service. Časté technické problémy, plus minimální ochota. Namyšlení amíci...

Odesláno

w3r Napsal:
-------------------------------------------------------
> Jsem tu krátce, a finační trhy sleduji taky jen
> krátce. Ale PFG worst z osobních zkušeností vůbec
> nedoporučuju. Nevím teda o žádnem super service.
> Časté technické problémy, plus minimální ochota.
> Namyšlení amíci...

promin ale vypovidaci hodnota tveho prispevku je vcelku nulova. (td)

pises ze financi trhy sledujes jen kratce ale uz mas zkusenosti s PFG. divne

mimochodem co je to PFG worst?

Odesláno

Nesnazil jsem se ani tak o to, aby muj prispevek mel nejakou vypovidaci schopnost, ale spis jsem chtel pridat svuj nazor. A PFG worst byla narazka na PFGbest, jak si rikaji.
A proc o nich nemam dobre mineni- naprosto ignorantska spolecnost, s nulovou ochotou komunikovat pri reseni problemu. Napriklad.

• 1 month later...
Odesláno

Rád bych si ověřil od něko s praxí: Když budu obchodovat u PFG s Platinum Navigatorem intradenně trh ER2, budou moje SL, případně PT příkazy, které mám v platformě nastavené, držené přímo na servru burzy?

• 2 týdny později...
Odesláno

paveln

No ono to je tak ja mam u PFG učet přes českeho brokera ten si bere 30 USD za obchod (prý menší poplatky nelze) . Tak bych chtěl otevřít nový účet přímo s PFG (ale ti mi tvrdí, že mne nový účet neotevřou) dá se to nějak udělat?

Děkuji za odpověď

Odesláno

paveln

Já jsem jen chtěl abych obchodoval bez dlouhé přestávky(zřídím druhý účet a až bude hotov přepošlu jen peníze mezi účty). Ale když je neochota od PFG i od českeho brokera tak budu muset asi zrušit konto u českeho brokera a pak zaridit nove u PFG.

Jen jestě jeden dotaz když se v dotazniku ptají jestli jsem už měl nebo mam účet u PFG co tam napsat (když ho zruším). Aby mne PFG neřelk že nový účet neotevře. :S

Děkuji za radu i za odpověď

• Vytvořit...