Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám dotaz na Tomáše nebo Petra. Když jsem byl na e-mini II, padly tam informace, že by měl mít Finančník v brzké době vyjednané dobré podmínky u PFG. Chtěl bych si otevřít účet a proto se ptám, jak to vypadá? Kdy asi bude možné za daných podmínek otevírat účet u PFG přes Finančníka? Předem díky.

• Odpovědí 247
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mám skromný dotaz.
chtěl bych přes tohoto brokera obchodovat i pozičně pitové trhy a to přes jejich platformu BEST PROtrader a nevím zda je to možný. Mám demo verzi a docela se mi zamlouvá.
Předem dík za odpověď.

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj,
úplně nerozumím zda PFG poskytuje jen platformu pro zadávání přikazů nebo i grafy "charting service".
Takže jestli si mám pořizovat sieru, když uvažuju o obchodování elektonických(emini a ZG) trhů přes PFG.

Jinak myslím , že to bude dobrý broker ve woodieclubu na něj pějí chválu.

aldamit

Odesláno

TomasN a ostatní,

jak se jmenuje ta platforma je to ten "bestdirect fast" užem stahlasi dvě rúzné programy od PFG a nic z toho asi není ta platforma. Stahoval jsem Dema.

Díky za odpověď, trochu se v tom ztrácím.

aldamit

Odesláno

margin 500$ pro emini ma dnes kde kdo a zas takova vyhoda pro zacatecnika to neni. to bych nebral jako kriterium. komise 4,4 je fajn, ale normalne dostanes 4,8$ jinde, a uprimne, s PFG byly vzdy problemy. use google nebo i tady na foru

Odesláno

Kdyby s nimy byly problemy, tak by s nimy asi Tomnes neobchodoval a nevyrizoval lepsi podminky pro financnik. Ale k tomu se spis vyjadri on. Margin 500$ ma dnes kde kdo, ale chybi jim k tomu poradna platforma. ZAtim jsem ennasel brokera krome IB, ktery ma slusne komise a pritom dobrou platformu.

Odesláno

2 TomasN
:-) jsi me pobavil. asi jsi spatne hledal. tedy urcite. K Tomasovi a Petrovi chovam uctu a respekt, ale o PFG si myslim sve. Jen sem pouzil google. pokud veris vsemu co ti kdo rika, ok, tvuj problem. precti si tady jake problemy meli lide s platformou Best (tady si nejsem jist jestli to nebylo pres jineho brokera, ale staci pouzit vyhledavani.)

• Vytvořit...